Dřevěné a montované konstrukce, Fasádní pláště, Informace výrobců

Delta-Fassade Color – novinka pro architekty

Na stále větší oblíbenost fasád s otevřenými spárami reaguje společnost Dörken zásadním rozšířením sortimentu fasádních fólií. Doposud se fasádní fólie dodávaly pouze v odstínech černé, aby vlivem přiznaných spár mezi fasádními lamelami zachovaly dojem neviditelnosti a nenarušovaly tak celkový vzhled. Nyní je vše naopak.

Cílem nových pásů Delta-Fassade Color je oživit tento poněkud černofádní prostor a poskytnout architektům možnost širšího způsobu ztvárnění fasád budov. Co bylo doposud vtlačeno do anonymity, může být nyní součástí celkového ztvárnění domu či budovy. Nová sada barevných fasádních pásů nabízí nejrůznější barevné kombinace při navrhování fasád. Budovy je tak možné oblékat do nápaditých kostýmů, které se nechají lépe kombinovat i s barevností okolních budov. Navrhování fasád s otevřenými spárami by mělo být mnohem zajímavější a snad i zábavnější. Technické parametry pásů Delta-Fassade -Color jsou identické s pásy Delta-Fassade.

Delta-Fassade ColorDelta-Fassade Color

Delta-Fassade ColorDelta-Fassade Color

Jediné, co bude stále anonymní, je lepicí a těsnicí program pro zajištění těsnosti proti vodě a větru. Zde Dörken vyvinul současně i systém pro řešení detailů a napojování pásů tak, aby žádným způsobem nenarušoval provedenou vrstvu jakoukoliv barevnou odlišností.

Pevně věříme, že barevné fasádní fólie přispějí k ještě hojnějšímu navrhovaní fasád s otevřenými spárami a zpestření našeho životního prostoru jak v městských aglomeracích, tak i na venkově.

Inspirujte se na www.fassade-color.cz.

podle podkladů společnosti Dörken

Delta-Fassade ColorDelta-Fassade Color

Delta-Fassade ColorDelta-Fassade ColorDelta-Fassade Color