Informace výrobců, Inženýrské sítě, Podlahy

Designové podlahové zásuvky STAKOHOME

Podlahové zásuvky řeší problém s nevzhlednými prodlužovacími šňůrami. Mohou přivádět nejen elektřinu, ale i audio/video nebo PC/datové kabely, případně USB, HDMI kabely atd.

Do tohoto typu podlahové zásuvky lze do víka vložit jakýkoli kabel do tloušťky 15 mmPodlahové zásuvky pro interiér
Designové podlahové zásuvky, které nabízí firma Stakohome Network, s. r. o., jsou připraveny jak do bytů a rodinných domů, tak do zajímavých a luxusních objektů i komerčních prostor. Díky materiálům, ze kterých jsou krabice do podlahy vyrobeny, je možné je instalovat i do blízkosti podlahového topení.
V interiéru se zásuvky do podlahy instalují hlavně jako náhrada za nevzhledné prodlužovací kabely. Zásuvky lze umístit například doprostřed místnosti (pod stůl) nebo ke stojícím reproduktorům, svítícímu květináči či lampě. Tyto podlahové zásuvky žádný interiér nekazí. Víka podlahových krabic lze překrýt různou podlahovou krytinou dle potřeby. Zásuvky tak splynou jak dřevěnou podlahou, tak například s dlažbou, linem nebo kobercem.  
Vnitřní vybavení (zásuvkami) podlahové krabice je individuální a závisí jen na požadavcích zákazníka. Vedle elektrických zásuvek lze mít v krabici i audio/video nebo datovou zásuvku, HDMI atd. Díky tomu je možné umístit doprostřed místnosti třeba televizi, aniž by se od ní táhlo několik kabelů přes polovinu místnosti.
 
 
Podlahové zásuvky v exteriéru
Exteriérové podzemní zásuvky slouží k přivedení elektrické energie (možnost i TV-SAT, datové/počítačové sítě, audio atd.) na místa, jako je zahrada, terasa, okolí domu, vjezdy, garáže atd. Umožní připojit přenosný počítač, dekorativní/vánoční osvětlení nebo gril. Ukrývat se mohou i pod trávníkem nebo dlažbou.
Venkovní (zahradní) zásuvky jsou vyrobeny tak, aby snesly vnější klimatické podmínky. Jsou dodávány s krytím typu IP67 (vodotěsné), které zabraňuje vniknutí vody či nečistot do prostoru krabice.
 
Instalace podlahových zásuvek je jednoduchá a jejich následná údržba nenáročná. Podlahové zásuvky zabudované přímo v podlaze jsou k vidění v showroomu firmy Stakohome Network, s. r. o., na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9-Hloubětín. Další informace najdete na www.podlahove-zasuvky.cz.
podle podkladů firmy Stakohome Network, s. r. o.