Informace výrobců, Výplně otvorů

Dokonalé spojení designu a technologie: Internorm rozšiřuje sortiment o tři nové TOP produkty

Okenní modely KF 510 a HF 510 a designové domovní dveře jsou novinkou v nabídce firmy Internorm. Vývojoví specialisté evropského lídra v oblasti výroby oken dokazují třemi produktovými inovacemi, že Internorm udává tempo v oblasti designu, inovací a komfortu bydlení.

„Logickým dalším krokem je přinést oceňovaný princip designu KF 520 na trh v dalších variantách. Oba nové modely oken lze perfektně kombinovat, nabízejí jedinečný interiér s nejvyššími bezpečnostními standardy a vyznačují se vynikající estetikou,“ shrnuje majitel Internormu Christian Klinger. Internorm také uvádí na trh nové designy vchodových dveří, které vytvořil nadějný designér Denis Vesel.

Rok inovací: Všechny dobré věci jsou tři

„Všechny tři produkty spojuje dokonale sladěný design v kombinaci s inovativní technologií: Naši zákazníci by se měli po příchodu domů cítit bezpečně a pohodlně a užívat si své výjimečné pohody ve svém bydlení, to je naší nejvyšší prioritou. To vše nabízí oba nové modely oken HF 510 a KF 510 v kombinaci s novými designovými vchodovými dveřmi,“ je přesvědčen mluvčí společnosti Internorm Christian Klinger.

Dokonalé spojení designu a technologie: okno Internorm KF 510

Revoluční design prémiového okna KF 520 se u okna KF 510 firmy Internorm stává novým standardem: Extrémně úzký rám zvyšuje podíl skla a nabízí tak největší možný průnik světla. Kromě puristického designu oken zajišťuje jedinečný a bezkonkurenční systém závorování I-tec Secure také vynikající ochranu proti vloupání: Místo vyčnívajících zamykacích čepů používá Internorm integrované závorovací klapky, které téměř znemožňují vypáčení okna. Díky tomuto systému není v rámu žádné vyčnívající kování, což znamená, že hladký povrch se extrémně snadno čistí a udržuje.

„S oknem KF 510 nabízí Internorm nový designový standard pro širokou cílovou skupinu. V kombinaci s naší patentovanou a převratnou závorovací technologií I-tec Secure nastavujeme nové standardy z hlediska bezpečnosti a inovací v celém okenním průmyslu,“ říká k inovaci produktu spolumajitel Internormu Christian Klinger.

Všechna okna Internorm jsou standardně dodávána s prémiovým sklem ECLAZ, které díky 77% propustnosti světla a 60% prostupu energie zajišťuje znatelně více denního světla a vyšší energetickou účinnost.

Dokonalé spojení designu a technologie: okno Internorm KF 510 (zdroj: Internorm)Dokonalé spojení designu a technologie: okno Internorm KF 510 (zdroj: Internorm)Dokonalé spojení designu a technologie: okno Internorm KF 510 (zdroj: Internorm)

Přírodní, energeticky úsporné a kombinovatelné: dřevohliníkové okno HF 510

Internorm okno HF 510 vyzařuje díky přírodnímu materiálu přirozené teplo a má co nabídnout i vizuálně – elegantní design s velmi úzkým rámem z něj dělá nejštíhlejší dřevohliníkové okno v řadě Internorm. Speciální I-tec zasklení a I-tec jádro firmy Internorm zajišťují vynikající tepelnou izolaci a maximální stabilitu. Jednotlivé barvy a povrchy – jako je smrk, modřín, dub, jasan, ořech – nabízejí četné možnosti provedení. „Nároky na komfort bydlení, individuální design a zdravé bydlení neustále rostou. Nové HF 510 přesně splňuje tyto potřeby a je také nejtenčím dřevohliníkovým oknem v této řadě,“ shrnuje výhody Christian Klinger.

Okna HF 510 a KF 510 mají zvenčí jednotný, moderní vzhled, zároveň je možné zevnitř variovat barvy, druhy dřeva a kliky dle individuálních potřeb – to znamená, že tyto dva produkty lze dokonale kombinovat.

Přírodní, energeticky úsporné a kombinovatelné: dřevohliníkové okno HF 510 (zdroj: Internorm)Přírodní, energeticky úsporné a kombinovatelné: dřevohliníkové okno HF 510 (zdroj: Internorm)Přírodní, energeticky úsporné a kombinovatelné: dřevohliníkové okno HF 510 (zdroj: Internorm)

Vchodové dveře Internorm s trendovým designem

Sofistikovaný design, špičková kvalita a 100% Made in Austria – to jsou žhavé novinky v sortimentu domovních dveří. „Dveřmi v novém, revolučním designu jsme dosáhli skutečného milníku,“ říká hrdě Christian Klinger. Kreativním mozkem za novými vchodovými dveřmi je designér Denis Vesel: „Na začátku spolupráce jsme se rychle shodli na tom, že bychom mohli nastavit v designu dveří nová měřítka, dalece přesahující obvyklý standard na trhu.“

Cílem bylo vytvořit dokonalý mix moderního, atraktivního a přesto nadčasového designu: „Vchodové dveře jsou důležitým prvkem v designu domu. Nový vzhled designových dveří zprostředkovává puristickou a nadčasovou eleganci. To je zásadní, protože se bavíme o produktech s velmi dlouhou životností, které by i po mnoha letech měly přinášet stejnou radost,“ pokračuje Vesel.

Vchodové dveře lze dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům. Velký výběr z různých designů a variant provedení v kombinaci s nejrůznějšími barvami, klikami, skly a světlíky dělají z každých dveří unikát. Díky vlastnímu vývoji není Internorm závislý na žádném výrobci systému a záměrně klade vlastní požadavky na kvalitu nad standardy trhu. Každé dveře jsou vyráběny individuálně dle požadavků zákazníka – každé dveře jsou jedinečné.

Vchodové dveře InternormVchodové dveře InternormVchodové dveře Internorm

Inovace a design firmy Internorm

Internorm je již mnoho let novátorským lídrem a udává trendy v oboru oken. Hornorakouský výrobce oken již v minulosti upoutal pozornost revolučními technologiemi a vášní pro nové výrobní trendy a stanovil nová měřítka, která byla později přijata jako standard v celoevropském okenním průmyslu. Ať už trojité zasklení, lepení izolačního skla v rámu křídla, revoluční inovační řada známá na trhu pod názvem I-tec nebo prémiové produkty a inovace digitálních služeb – tím Internorm pravidelně potvrzuje svou průkopnickou roli ve vývoji orientovaném na okenní a dveřní systémy budoucnosti.

„Novými modely dokazujeme, že Internorm znamená jedinečný design, vášeň pro produkt a jeho kvalitu. Jako lídr v oblasti inovací vnímáme, že je naší povinností nadchnout zákazníky jak novými, tak stávajícími produkty,“ shrnuje spolumajitel a mluvčí společnosti Internorm Christian Klinger.

Více informací o nových produktech Internorm naleznete zde: www.internorm.com

podle podkladů společnosti Internorm