Informace výrobců, Střechy

EverGuard – vysoce kvalitní hydroizolační střešní systém

BMI Icopal představuje ucelený hydroizolační střešní systém pro ploché střechy s fólií na bázi flexibilního polyolefinu EverGuard TPO, který byl již instalován na více než 300 milionech metrech čtverečních střech po celém světě.

Fólie EverGuard TPO

Fólie EverGuard TPO jsou tvořeny speciální polyesterovou nosnou vložkou umístěnou mezi dvěma vrstvami flexibilního polyolefinu. Fólie EverGuard TPO mají vynikající mechanické vlastnosti při zachování široké škály použití a jsou vhodné jako hydroizolační vrstvy plochých střech u novostaveb i rekonstrukcí stávajících objektů. Spojování fólií se provádí horkovzdušným svařováním ručními nebo automatickými svařovacími přístroji. Stabilizace fólií může být zajištěna mechanickým kotvením nebo volnou pokládkou s přitížením.

Při použití v systémové skladbě jsou fólie EverGuard TPO vhodné i do střešních plášťů se zvýšenými požadavky na požárněbezpečnostní řešení.

Řada výhod pro každou střechu

Mezi výhody systému EverGuard patří zejména odolná a spolehlivá hydroizolace na bázi TPO fólie a nabídka kompletního příslušenství. Přednosti samotné fólie EverGuard TPO jsou:
▪ dlouhodobá životnost;
▪ vynikající svařitelnost se širokým svařovacím oknem;
▪ výborné mechanické vlastnosti (odolnost proti namáhání sáním větru a povětrnostním vlivům, špičková ohebnost za nízkých teplot, vysoká rozměrová stabilita);
▪ vysoká chemická odolnost;
▪ žádná tekutá změkčovadla;
▪ zlepšování udržitelnosti výstavby;
▪ rychlejší a snadnější pokládka;
▪ recyklovatelnost.

EverGuard – vysoce kvalitní hydroizolační střešní systémSystémová skladba ploché střechy s hydroizolačním systémem EverGuard: 1. Hydroizolační střešní fólie EverGuard TPO , 2. Tepelná izolace BMI Thermazone PIR 50µ ALU , 3. Parozábrana ze samolepicího pásu z SBS modifikovaného asfaltu Alu-Tec FR , 4. Nosná konstrukce z trapézového plechu s organickou povrchovou úpravou

Základní materiály systému EverGuard

Střešní fólie EverGuard TPO jsou dodávány s kompletním příslušenstvím, které zajistí bezpečnou montáž na všechny typy střešních plášťů.

Hydroizolační střešní fólie EverGuard TPO lze doplnit bezvložkovými fóliemi EverGuard TPO Detail, pro provádění detailů, dezénovými fóliemi EverGuard TPO Walkway pro vytváření chodníčků na střešních pláštích, laminovaným plechem, tvarovkami či prostupy značky EverGuard.

Další informace o výhodách systému EverGuard naleznete na stránkách icopal.cz nebo kontaktujte technické oddělení společnosti BMI střešní a hydroizolační systémy s. r. o., divizi plochých střech a hydroizolací.

podle podkladů společnosti BMI střešní a hydroizolační systémy