Informace výrobců

FAKRO spolupracuje s portálem BIMobject.com

Společnost FAKRO, výrobce střešních oken, již několik let nabízí modely svých výrobků v systému BIM (Building Information Modeling). V nedávné době FAKRO navázalo spolupráci s mezinárodním portálem www.bimobject.com.

Na portále www.bimobject.com byly do programu Revit umístěny knihovny výrobků FAKRO ve čtyřech jazykových verzích: anglické, německé, francouzské a polské. FAKRO po celou dobu rozšiřuje databázi hotových objektů v systému BIM k využití v projektech. Již brzy se na portálu objeví také knihovny výrobků FAKRO do programu Archicad.

Architekti jsou pro společnost FAKRO významnou cílovou skupinou a ta se snaží vytvářet nástroje, které usnadňují jejich práci. Na jejích webových stránkách je speciální sekce určená přímo pro architekty.

FAKRO nejenom že nabízí knihovny výrobků, ale angažuje se také v mnoha aktivitách směřovaných na architekty. Velmi často podporuje konference, spolupracuje se sdruženími architektů a realizuje různá školení. Navíc FAKRO pořádá mezinárodní architektonickou soutěž, jejíž další ročník startuje na podzim tohoto roku.

podle podkladů společnosti FAKRO

FAKRO spolupracuje s portálem BIMobject.com