Fasádní pláště, Informace výrobců

Fasádní fólie DELTA®-FASSADE 10 – nová dimenze ochrany před deštěm a vlhkostí

Společnost Dörken uvádí na trh novou UV odolnou fasádní fólii DELTA®-FASSADE 10 / PLUS vhodnou pro zateplené fasády s obkladem s uzavřenými nebo malými spárami. Tato folie má patentovanou skladba funkčních vrstev s možností vystavení povětrnosti až po dobu 6 měsíců bez ztráty vlastností.

DELTA®-FASSADE 10 / DELTA®-FASSADE 10 PLUS:

▪ S patentovaným vícevrstvým funkčním filmem a kombinací textilií.
▪ Inovativní ochrana zateplené větrané fasády proti vodě a dešti. Vytváří vodotěsnou a větrotěsnou obálku, které funguje jako kůže.
▪ Oblast použití fólie jsou větrané zateplené fasády s obkladem s uzavřenými spárami nebo s otevřenými malými spárami.
▪ Ve stavební fázi může být vystavena účinkům povětrnosti až po dobu 6 měsíců podle francouzského předpisu DTU 31.2.
▪ Úspěšně testováno na 5 000 hodin v přístroji QUV podle EN 13859-2, což umožňuje vystavení povětrnosti bez zakrytí až po dobu 6 měsíců podle předpisu DTU 31.2 při zachování jeho vlastností beze změn.
▪ Velmi vysoká odolnost vůči termooxidačnímu stárnutí podpořenému větráním.
▪ Výrazně odolnější než tradiční difuzní fólie. 5vrstvá skladba fólie s patentovanou kompozitní mezivrstvou nové generace, výrazně odolnější a těžší (přibližně 90 g / m²) než u tradičních difuzních fólií (obvykle 20 až 30 g / m²).
▪ Obzvláště vysoká životnost v zabudovaném stavu, jak pod obklady s uzavřenými, ta i otevřenými spárami (do 10 mm a mx. 10% podílu spár z plochy).
▪ Vysoká pevnost umožňuje větší bezpečnost při instalaci.
▪ Odolnost i přívalovému dešti.

Fasádní folie DELTA®-FASSADE 10 - nová dimenze ochrany před deštěm a vlhkostíDELTA®-FASSADE 10 za obkladem s uzavřenými spárami. Zdroj: DörkenDELTA®-FASSADE 10 za obkladem s otevřenými spárami (≤ 10 mm / 10%). Zdroj: DörkenDELTA®-FASSADE 10. Zdroj: Dörken

Více najdete zde: https://www.doerken.com/cz/vyrobky/steny-fasady/delta-fassade-10.php

Řekněte si o vzorkovník svému místně příslušnému obchodně technickému poradci v kontaktech zde: https://www.doerken.com/cz/kontakt/index.php

podle podkladů společnosti Dörken