Informace výrobců

Hydroizolační dekorativní stěrky – pro dokonalou změnu s minimem stavebních zásahů

Místo keramického obkladu nebo dlažby se spárami, které byly moderní před několika desítkami let, lze dnes do místností zatížených vodou a vlhkostí použít dekorativní stěrky. Úprava stěn a podlah je tedy zcela bez keramických obkladů, dlažby, spár a rohových lišt. Místo nich se vrstvením celoplošně nanáší dekorativní, avšak současně dokonale flexibilní a vodotěsné hmoty.

Spolehlivou hydroizolaci a zároveň moderní vzhled vodou namáhaných stěn a podlah, které jsou nenáročné na údržbu a odolné vůči mechanickému poškození, nabízí systém JUB HYDROSOL Decor. Při rekonstrukci se dá aplikovat jak na stávající obklad (Decor base) tak i dlažbu (Decor floor). Rekonstrukce je pak zcela bezprašná, bezhlučná, rychlá a cenově dostupná. Navíc ji nemusí provádět obkladač, ale hravě si s ní poradí třeba malíř, instalatér nebo i šikovný kutil.

Systém HYDROSOL Decor lze aplikovat do koupelen, sprchových koutů, walk-in sprch, wellness, kuchyní, ale i obytných místností nebo garáží. Výsledný povrch může být buď dokonale hladký anebo s mikrostrukturou, a to v několika stovkách odstínů podle barevného vzorníku JUB Favourite feelings.

Velkou předností systému HYDROSOL Decor je, že pokud se zvolený barevný odstín nebo dekorativní technika na stěnovém povrchu časem omrzí nebo znelíbí, jednoduše lze stěnu přemalovat nebo zvolit k úpravě jinou dekorativní techniku a celou místnost s pomocí HYDROSOL Decor opět jednoduše zrenovovat. Při dalším vrstvení není zpravidla nutné předchozí vrstvy odstraňovat.

JUB HYDROSOL DecorJUB HYDROSOL Decor floorJUB HYDROSOL Decor base

www.jub.cz

podle podkladů společnosti JUB