Informace výrobců, Výplně otvorů

Jarní dotace na střešní okna VELUX

Vylepšete si domácnost nebo kancelář a investujte do svého zdraví. S výhodným jarním nákupem střešních oken a elektrických doplňků VELUX snadno vytvoříte pracovnu plnou světla a čerstvého vzduchu třeba na nevyužité půdě. Od 1. dubna až do 21. května můžete na jednom okně ušetřit až 2500 korun. Stačí se nejpozději do 30. dubna 2021 zaregistrovat na stránce www.vicesvetla.cz, kde naleznete k akci podrobné informace.

Home office bez kompromisů

Uvažujete o domácí pracovně? V posledním roce by ji ocenila spousta lidí. Práce i učení z domova nečekaně zvýšily naše nároky na bydlení. Pokud i vy doma postrádáte prostor a máte k dispozici podkroví, je právě teď ideální čas vytvořit si moderní a zdravou pracovnu přímo pod střechou. S jarní nabídkou VELUX můžete výhodně nakupovat střešní okna, díky kterým vám při práci nebude chybět denní světlo ani čerstvý vzduch. Dotováno je také příslušenství pro dálkové ovládání a inteligentní řízení, se kterým vaše střešní okna budou větrat a stínit automaticky podle potřeby. O zdravé pracovní prostředí pro vás i vaše děti tak bude jednou provždy postaráno.

Stejně dobře můžete jarní dotační akci VELUX využít na výměnu starého střešního okna za nové, přidání dalšího okna pro lepší prosvětlení interiéru nebo renovaci celého podkroví. Možností je spousta a záleží jen na vás, jakou cestu ke komfortnějšímu a zdravějšímu bydlení si vyberete.

Sedm týdnů na výhodné jarní nákupy

Střešní okna VELUX s trojsklem a jejich chytré příslušenství si můžete výhodně pořizovat od 1. dubna do 21. května 2021. Dotace je odstupňovaná, od tisícikoruny za nákup ručně otvíraného okna VELUX, přes dva tisíce za dálkově ovládané okno VELUX INTEGRA® až po sestavu smart okna s balíčkem VELUX ACTIVE with NETATMO a celkovou úsporou 2500 korun. Pokud si pořídíte novinku VELUX STUDIO, což jsou tři okna ve společném rámu, ušetříte tři tisíce.

Dotace můžete čerpat i v případě, že střešní okno VELUX už máte a nechcete ho vyměnit za nové, pouze ho potřebujete doplnit o dálkové ovládání. Pak můžete u oken nové generace vyráběných od roku 2013 počítat s dotací tisíc korun na nákup dodatečného motoru (s elektrickým či solárním napájením). Dalších pět set korun dostanete zpět za nákup inteligentního automatického ovládání střešních oken, rolet a žaluzií VELUX ACTIVE.

VELUX ACTIVEVELUX ACTIVEVELUX STUDIO

Nově i pro právnické osoby

Dotační akci mohou využít jak fyzické osoby, tak i právnické osoby podnikající v oborech mimo stavebnictví. Pokud chcete vylepšit svou domácnost nebo provozovnu – kancelář, obchod, restauraci nebo třeba kadeřnictví –, je právě teď ideální čas.

K získání dotace jsou nezbytné pouze tři věci:
▪ Nejpozději do 30. dubna 2021 se zaregistrovat na stránce vicesvetla.cz, kde jsou k celé akci podrobné informace
▪ V období od 1. dubna do 21. května 2021 nakoupit dotované výrobky VELUX
▪ Nejpozději do 15. června vložit k registraci na vicesvetla.cz fakturu

Tipy na zdravé a krásné bydlení pod střechou

Výhodné nákupy výrobků značky VELUX můžete využít pro nejrůznější vylepšení své nemovitosti. Pokud vaše staré střešní okno už dosluhuje, vyplatí se vyměnit ho za nové, které bude daleko lépe izolovat teplo i zvuk. Například letošní novinka značky VELUX – střešní okno s novým trojsklem 64 – nabízí prémiové vlastnosti za standardní cenu. Zajistí lepší tepelnou izolaci, utlumí zvuk doléhající zvenčí a sníží hluk z deště. Jeho vnější sklo je navíc opatřené samočistící vrstvou pro snadnou údržbu.

Výměna střešního okna je poměrně snadná a obejde se bez velkého nepořádku, protože střešní okna nejsou usazena ve zdi. Odměnou vám bude i krásný nový rám, buď celodřevěný, nebo bílý bezúdržbový, který nepotřebuje brousit ani lakovat. Na rozdíl od běžných plastových oken jsou bezúdržbová střešní okna VELUX vyráběna pouze z jednoho kusu a mají dřevěné jádro překryté vodotěsnou polyuretanovou vrstvou.

VELUX ACTIVEVELUX ACTIVEVELUX ACTIVE

Výměna střešního okna je zároveň příležitostí zamyslet se, jestli by si váš domov nezasloužil více světla a čerstvého vzduchu. Pokud v podkrovní místnosti zůstává nějaký tmavý kout, stačí k jeho prosvětlení přidat střešní okno. Prospějete tím i svému zdraví, protože velká část nemocí souvisí s kvalitou prostředí, kde žijeme. Když zůstáváme většinu času doma, je důležité vytvořit si tady příjemné klima. Určitě to přivítají děti, které v podkrovních pokojích často tráví celé dny a daleko lépe se soustředí i učí ve zdravém prostředí s dostatkem denního světla.

Chytré okno znamená komfort

Aby střešní okno správně plnilo svou funkci, je důležité zamyslet se nad jeho ovládáním. U vysoko posazených a špatně přístupných oken určitě oceníte dálkové ovládání. Jednou možností je koupit si okno elektrifikované už z výroby (VELUX INTEGRA®), druhou pořídit si zvlášť střešní okno a zvlášť motor na elektrický nebo solární pohon. V obou případech budete stejně pohodlně jako střešní okno ovládat i jeho stínicí doplňky.

Od dálkově ovládaných střešních oken je už jen krůček k chytrým oknům, která se o větrání a stínění postarají automaticky za vás. Inteligentní systém VELUX ACTIVE s technologií NETATMO pomocí senzorů hlídá v interiéru správnou teplotu, vlhkost a dostatek čistého vzduchu (obsah CO2). Na základě vyhodnocení těchto údajů a on-line předpovědi počasí systém zajistí automatické otvírání, zavírání i zastínění oken. Před bouřkou či větrem VELUX ACTIVE vyvětrá, v případě velkých veder posune větrání na později anebo v určitou hodinu vytáhne rolety, to když chcete být ráno probuzeni slunečními paprsky.

Nové okno VELUXVELUX ACTIVEVELUX ACTIVE

Čas na registraci máte do konce dubna

Nezáleží na tom, jestli chcete vyměnit jedno střešní okno, prosvětlit dětský pokoj nebo doplnit okna motorem. Můžete i kompletně zrekonstruovat celé podkroví a zřídit si tam pracovnu nebo třeba posilovnu s řízením kvality vnitřního prostředí. Jarní dotace na výrobky VELUX vám všechny tyto plány usnadní. Jen je potřeba se do 30. dubna zaregistrovat na stránce www.vicesvetla.cz, kde najdete i kompletní podmínky akce a návod, jak při zakoupení postupovat.

podle podkladů společnosti VELUX