Informace výrobců, Střechy

KM BETA podpoří rekonstrukce bytových domů s plochou střechou

Častým problémem bytových domů s plochou střechou je zatékání dešťové vody. Důsledkem toho jsou pak nutné opakované a nákladné opravy střešních izolací. Trvalé odstranění popisovaných závad přitom není složité. KM Beta, a. s., tradiční český výrobce betonové skládané krytiny, nabízí řešení pomocí nové šikmé střechy, která zatékání vyloučí, a navíc umožní další využití půdních prostor.
V souvislosti s aktuální akcí navíc společnost KM Beta přislíbila bytovým družstvům slevu na materiál KM BETA ve výši 30 % a k tomu odborný technický stavební dohled zdarma! Prvních 5 zájemců navíc získá výkonný notebook!
KM Beta vyvinula originální řešení odvodnění střech bytových domů, které spočívá v tom, že šikmá střecha není z vnější strany opatřena podokapními žlaby a svody. Srážková voda se skrz odvodňovací tašku KM BETA dostává do skrytého okapového systému pod střechou. Odvodňovací taška je navržena tak, že v otvorech rovných odvodňovacích ploch jsou vsazeny speciální mřížky, které srážkovou vodu odvedou do žlabu pod krytinou a zachytí všechny hrubé nečistoty.
Výhodou navrženého řešení pomocí šikmé střechy KM BETA se skrytým odvodňovacím systémem je především absence nutnosti údržby a čištění okapových žlabů od listí a nečistot na těžko dostupných místech, především ve výškách. Stavba bez viditelných žlabů a svodů vypadá lépe a navíc neláká zloděje kovů. Skrytý okapový systém není v zimě vystaven riziku poškození při sesuvu sněhu a nezamrzá. Při výstavbě nové šikmé střechy odpadá využitím skrytého okapového systému nutnost řešit výkopové práce pro napojení svodů do kanalizace.
Schéma podstřešního odvodňovacího systému KM BetaSchéma podstřešního odvodňovacího systému KM Beta
 
Pro nejrychlejší sleva
V souvislosti s probíhající akcí, v rámci které KM Beta kontaktuje bytová družstva, získá každý poptávající, který se ozve do 30. 4. 2012, automaticky dárek (předá mu jej obchodní zástupce KM Beta). Rychlým zájemcům, kteří smlouvu na dodávku uzavřou do konce roku 2013, je navíc určena také sada exkluzivních výhod, a to:
– 30% sleva na veškerý materiál KM Beta použitý při výstavbě nové střechy (při zakázce v hodnotě 800 tisíc Kč je to 240 tis. Kč – platí pro nové střechy i rekonstrukce, s podstřešním odvodňovacím systémem i bez něho);
– poradenství a odborný technický stavební dohled KM Beta v hodnotě 30 tisíc Kč zcela zdarma;
– prvních 5 klientů s kvalifikovanou poptávkou na patentovaný odvodňovací systém získá výkonný notebook od společnosti Hewlett Packard!
Šikmá střecha KM BetaPodstřešní odvodňovací systém KM Beta
 
Podrobnější technické informace i kalkulaci získají zájemci na bezplatné telefonní lince 800 150 200. Případně lze využít i e-mailovou schránku kmbeta@kmbeta.cz nebo vyplnit jednoduchý kontaktní formulář na www.kmbeta.cz/strechy. Leták k podstřešnímu odvodňovacímu systému KM Beta je ZDE.

tisková zpráva