Informace výrobců, Výplně otvorů

Konfigurátor pro výběr vhodného modelu dveří Solodoor

Společnost Solodoor, český výrobce interiérových dveří, poskytuje na svých internetových stránkách chytrou aplikaci pro výběr a sestavení vhodného modelu dveří včetně povrchu, prosklení, zárubně či kování. Navržené dveře lze poté navíc nahrát do vizualizačního programu, a vidět je tak v reálném prostředí vlastního interiéru.
Šikovný konfigurátor pomůže k orientaci v široké škále řad a jednotlivých modelů dveří, zvládne nakombinovat povrchovou úpravu i barevné provedení spolu s nejvhodnějším prosklením. Stačí pak navolit technické parametry, jako je rozměr, zvolit pravé nebo levé dveře a padnoucí zárubně a konfigurátor vyobrazí zkompletované dveře spolu s cenou vybrané sestavy.
 
Abyste takto sestavené dveře mohli vyzkoušet i přímo ve svém interiéru, je na stránkách www.solodoor.cz k dispozici ještě program pro vizualizaci – stačí nahrát fotografii vybrané místnosti a vložit do ní sestavené dveře i se zárubněmi a na obrazovce počítače ihned uvidíte, zda zvolený model ladí s vaším interiérem či zda si žádá ještě nějaké úpravy. Vybírat lze ale i z 8 již přednastavených interiérů, ve kterých můžete barevně měnit a kombinovat dveře, podlahu i stěny.
Obě aplikace jsou propojené, lze tak snadno měnit jak modely či dezény dveří, tak i barvy a typy interiéru. Konfigurátor zobrazí také přesnou cenu celé zvolené sestavy a nabídne možnost dveře a zárubně ihned u společnosti SOLODOOR elektronicky objednat. Další alternativou je tisk vybrané sestavy a návštěva jedné z partnerských prodejen společnosti, jejichž seznam naleznete taktéž na www.solodoor.cz.

tisková zpráva