Informace výrobců

KRONOSPAN pořádal „Hausmesse“

Truhláři, zástupci nábytkářských firem i obchodní zástupci se v lednu sešli v Jihlavě v závodě KRONOSPAN. V rámci „dní otevřených dveří“ Hausmesse, které probíhaly od 24. do 28. ledna, se seznámili s letošními novinkami v dekorech lamin a pracovních desek a také si prohlédli výrobní prostory závodu.
Zájem ze strany návštěvníků byl vysoký. „Vloni jsme přivítali 500 hostů, letos jich přijelo dokonce přes 600,“ uvádí Ing. Sylva Krechlerová, obchodní ředitelka společnosti KRONOSPAN. Akce se zúčastnili nejen čeští truhláři, ale mezi návštěvníky byli i odborníci ze Slovenska, Rakouska, Německa, Ukrajiny, Slovinska, Chorvatska, Makedonie, Černé Hory, Maďarska a Itálie.
„Nově představované dekory návštěvníky zaujaly,“ uvádí Ing. Krechlerová. Podle jejích slov jsou totiž mnohé z nich hodně odvážné a díky tomu poskytují řadu možností i pro realizaci velmi osobitých interiérů. I letos přitom kolekce nových dezénů vznikala ve spolupráci s designéry a architekty. Jak doplňuje Sylva Krechlerová: „Vždy chceme reflektovat i na aktuální světové módní trendy v nábytku. Spolu s odborníky se snažíme vybírat i takové dekory, o nichž se domníváme, že se na trhu teprve objeví. Naši zákazníci tak mají možnost jít nejen s dobou, ale třeba ji i předstihnout.
V rámci Hausmesse bylo návštěvníkům představeno také nové logo koncernu KRONOSPAN, které je nyní jednotné pro všechny závody KRONOSPAN ve světě.
Více informací naleznete na www.kronospan.cz.
podle podkladů firmy Kronospan
 
 
Obchodní tým Kronospan