Informace výrobců

Módní trendy s programem KRONOSPAN Express Colour

Světová móda překypuje barvami a na přehlídkových molech vidíme záplavu pestrých tónů. Proč však nosit barvy jen na těle? Ruku v ruce s trendy v oblékání jde totiž i moderní interiérový design. Odborníci ze společnosti KRONOSPAN přenesli módní barevný styl na laminované dřevotřískové desky a vytvořili dekory, jež zahrnují decentní tlumené tóny i nové jasné a zářivé barvy.
Ve speciálním programu Express Colour na www.kronospan-express.com lze díky interaktivní míchací paletě vytvořit hravé kombinace z 55 jednobarevných odstínů.
Stávající „unidekory“ lamin rozšířila společnost KRONOSPAN o více než 30 barevných odstínů, které představují množství barevných kombinací. V on-line interiérovém studiu na www.kronospan.cz/interierove-studio můžete „unidekory“ kombinovat se všemi dekory, které společnost nabízí, a sladit vybrané odstíny.
Široký sortiment jednobarevných dezénů dává na výběr například elegantní tóny bílých a béžových barev, jež se budou vyjímat v každém interiéru. Mladistvé barevné tóny oproti tomu rozzáří nábytek. Další rozšířenou kategorií „unidekorů“ jsou metalické odstíny, které vytvoří z vnitřního zařízení luxusní kousky.
Vzorník dekorů lamin nebo vzorek o velikosti A4 vybraného dezénu lze objednat až domů. Za 500 Kč je vzorník k zakoupení na www.kronospan.cz/zadost-o-vzorek/ nebo na e-mailové adrese prodej@kronospan.cz. Vzorek A4 je k dispozici za 30 Kč.
Více informací naleznete na www.kronospan.cz nebo na www.kronospan-express.com
tisková zpráva