Informace výrobců, Střechy

Nasaďte střeše protisněhové háky QUICK-STOPP od HPI-CZ

Nasadit, pootočit a hotovo! Tak jednoduché je upevnění novinky – univerzálního protisněhového háku QUICK-STOPP z nabídky HPI-CZ. Háky QUICK-STOPP jsou optimální volbou při realizaci nové střechy, ale i při dodatečné montáži protisněhové ochrany, kdy, stejně jako běžné protisněhové háky, brání sklouzávání masy sněhu ze střechy, zajišťují rovnoměrné rozložení zatížení sněhem na střešních plochách a postupné rovnoměrné odtávání sněhové masy.

Protisněhový hák QUICK-STOPP je extrémně stabilní, výrobcem patentovaný výrobek charakterizovaný kvalitou, dlouhou životností a snadnou montáží. Právě díky extrémně snadné a rychlé montáži lze hák QUICK-STOPP namontovat na střechu na poslední chvíli, s trochou nadsázky třeba až když meteorologové předpovědí silné sněžení. Hák se jen nasadí na spodní hranu lehce nadzdvihnuté tašky, poté se hákem pootočí směrem k sobě, až na zadní straně tašky zaklapne zarážka, bránící vypadnutí háku.

Protisněhové háky QUICK-STOPP od HPI-CZProtisněhové háky QUICK-STOPP od HPI-CZProtisněhové háky QUICK-STOPP od HPI-CZ

Takto nekomplikované upínání na většinu skládaných krytin podtrhuje univerzální použitelnost novinky. Protisněhový hák QUICK-STOPP je v nabídce HPI-CZ v pěti základních barvách (červená, červeno-hnědá, hnědá, antracit a černá). Protisněhový hák QUICK-STOPP a další prvky protisněhové ochrany střechy lze zakoupit u obchodních partnerů HPI-CZ, případně objednat na webu www.hpi.cz.

podle podkladů společnosti HPI-CZ