Informace výrobců

Nepřehlédutelná elegance výrazného Granitu

Originální a jedinečné povrchy se staly nepostradatelnou součástí téměř každého designového residenčního či kancelářského projektu. Velké oblíbenosti se těší dominantní povrch s názvem GRANITE, který okamžitě upoutá vaši pozornost.

Pokud toužíte po dramatickém prvním dojmu v interiéru, ze kterého nemůžete odtrhnout zrak, pak je pro Vás stěrka GRANITE to pravé. Dodá prostoru nečekané kouzlo, moment překvapení, třešničku na dortu.

Je to hlazená stěrková omítka s výraznou plastickou strukturou. Na výběr je široká škála odstínů, například ve světlých neutrálních tónech, které vytvoří vzhled přírodního kamene. Velmi žádané jsou pak také tmavší metalické odstíny, které je možné probarvit působivými efekty a tím zvýraznit kresbu.

GRANITE se také hodí do minimalistických interiérů, jako vyvážení jisté strohosti a dodání opulentnosti čistým geometrickým designům. Vhodně se kombinuje s Betonepoxem® nebo Imitací betonu®, což jsou stěrky, které navozují dojem chladného nadčasového betonu. Šité na míru dynamickým, moderním a nadčasovým interiérům či exteriérům. Na trh je před lety uvedla společnost NĚMEC s.r.o., která oba materiály v průběhu posledních let doladila tak, že jsou na trhu nepřekonatelné jak díky své eleganci, tak díky odolnosti a životnosti.

Skvěle se uplatní v namáhaných prostorech jako jsou kuchyně, koupelny či dokonce bazény. Oblíbené jsou také v předsíních, chodbách, v obývacích místnostech a na fasádách v exteriéru. Anebo také u krbu, což se může v blížící se zimě více než hodit.

GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)

GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)GRANITE (zdroj: Němec)

www.nemec.eu

podle podkladů společnosti Němec
Foto: Kateřina Němcová, Petr Nuc