Informace výrobců

Nerezové žlaby pro pivovar Budvar

Již třetí objekt pro rozšíření provozu kvasné kapacity cylindrokónických tanků v českobudějovickém Budvaru je odvodněn nerezovými žlaby MEA.

Instalovány byly nerezové žlaby šířky 300 mm s páskovým, snadno čistitelným a pevným, roštem. Provedení a detaily nerezového odvodnění R´3200 splňují nejvyšší nároky pro spolehlivé odvodnění a údržbu v potravinářském provozu. Dobré zkušenosti z předešlých instalací byly jedním z důležitých parametrů při rozhodování o instalaci nerezových systémů MEA.

Nerezové krabicové žlaby se vyrábí v různých šířkách od 150 až po 400 mm, ale podle potřebné kapacity i širší. Spád dna a tvar se určuje podle druhu provozu. Rošty se volí podle zátěže mřížkové s protiskluzovou úpravou nebo žebrové s tloušťkou žeber 5 nebo 8 mm. Nerezová ocel se volí buď standardní 304 nebo se zvýšenou chemickou odolností 316.

Nerezové žlaby pro pivovar Budvar

MEA aplikace pro REVIT
S pomocí MEA aplikace pro knihovny lze v BIMu vytvořit velmi přesný návrh finálního řešení nerezového odvodnění. MEA aplikace s intuitivním ovládáním se jednorázově nahraje do aplikace Autodesk Revit a umožní stáhnout aktuální rodinu prvků. Následně zaručuje pravidelnou aktualizaci knihoven, rodin i rozšíření o další doplněné oblasti. Projektant tak má zaručeny vždy aktuální data.

Více o nerezových systémech na www.mea-odvodneni.cz

podle podkladů společnosti MEA Water Management