Informace výrobců, Výplně otvorů

Nová řada dveří SIMA společnosti SOLODOOR

Tvarová čistota, hladké plochy, prostě jednoduchost, která neruší. K bezfalcovým dveřím splývajícím v jedné rovině se zárubněmi nejnověji přidali designéři další detail – zapuštěné rámečky dveří s prosklením. To, co dříve dokázali vyrobit pouze truhláři u dveří z masivu, dnes jako první začala sériově vyrábět společnost SOLODOOR. Řemeslný detail představila v nové modelové řadě SIMA se zapuštěnými rámečky.
Propracovaný detail vznikl ve spolupráci s designéry a výroba nové modelové řady SIMA vyžaduje přesnost, pečlivost a preciznost. Rámeček zapuštěný v ploše dveří má kromě estetické funkce i své praktické výhody – za vystouplou hranu rámečku prosklení můžete zachytit oděv a v horším případě poškodit i dveře. Rám prosklení splývající v jedné linii s plochou dveří u nové řady SIMA nabízí elegantní řešení pro moderní interiér – dveře SIMA se snadno zkombinují s ostatním vybavením domu či bytu a díky svému univerzálnímu designu jen tak nevyjdou z módy.
Atraktivního vzhledu dveří a zárubní v interiéru bude docíleno bezfalcovou variantou, tedy dveřmi bez polodrážek. Ty mají skryté panty a splývají v jedné rovině se zárubněmi, když si tedy ještě přimyslíme další hladký detail v podobě zapuštěných rámečků u prosklení, výsledný efekt jedné, ničím nerušené linie dveří je perfektní.
Nová řada dveří SIMA se zapuštěnými rámečky s prosklenímDetail zapuštěného rámečku u dveří SIMA
 
Modelová řada SIMA se vyrábí v odolném SOLO 3D povrchu, který perfektně imituje přírodní vzhled dřeva, vybírat lze hned z několika dekorů od klasických tuzemských dřevin až po dřeviny exotické.
Více informací naleznete na www.solodoor.cz.
tisková zpráva
 
Nová řada dveří SIMA se zapuštěnými rámečky s prosklením – dekor aragonNová řada dveří SIMA se zapuštěnými rámečky s prosklením – dekor aragonNová řada dveří SIMA se zapuštěnými rámečky s prosklením – dekor aragon