Informace výrobců, Výplně otvorů

Nová síť proti hmyzu VELUX

S teplejšími dny se probouzí příroda, ale také otravní komáři, kteří nám narušují pohodu letních večerů a klidný spánek. Doma proti nim máme jedinou 100% ochranu – síť proti hmyzu v okně. Společnost VELUX letos přichází s novým designem sítě proti hmyzu, která je téměř neviditelná. Nová síť má bílý rám s tenkými profily a subtilním horním pouzdrem, takže si můžete současně užívat čerstvý vzduch bez komárů i jiného hmyzu a nerušený výhled.

Když nás komáři probudí, dělají vše pro to, aby nám zabránili užívat si pěkného počasí a zaslouženého odpočinku. Nejjednodušší způsob ochrany je opatřit domov sítěmi proti hmyzu. Proto společnost VELUX vytvořila novou a téměř neviditelnou síť proti hmyzu. Umožní vám otevřít střešní okno a užívat si hezké léto s vědomím, že se dovnitř může dostat jen denní světlo a čerstvý vzduch.

Diskrétní a elegantní design

Nová síť proti hmyzu má moderní bílý vzhled, který dokonale ladí se střešními okny VELUX. Když síť právě nepoužíváte, zůstává nenápadně srolovaná v subtilním horním pouzdře. Elegantní štíhlé profily vizuálně splývají s ostěním, což síť dělá téměř neviditelnou. Průhledná tkanina nijak nenarušuje výhled, je odolná vůči větru a má dlouhou životnost.

Protože není upevněna na okně, ale na vnitřním ostění, může se nová síť proti hmyzu kombinovat se všemi interiérovými roletami a žaluziemi VELUX. Také ty jsou nyní k dispozici s bílými bočními lištami, aby se dokonale přizpůsobily bílým bezúdržbovým střešním oknům VELUX. Samozřejmě je možné síť proti hmyzu kombinovat i s venkovním stíněním, které v létě zabraňuje přehřívání interiéru.

Nová síť proti hmyzu VELUXNová síť proti hmyzu VELUX

„Síť proti hmyzu VELUX dokonale chrání domov před komáry, mouchami a dalším létavým hmyzem, aniž by překážela ve výhledu. Výborně se uplatní v kuchyních, ložnicích a zejména dětských pokojích, protože jsou to právě děti, kterým bodnutí hmyzem může způsobit větší bolest. Je to ideální řešení pro zákazníky, kteří si chtějí užívat čerstvý vzduch a moderní design interiéru po celý rok,“ říká Jakub Mrázek, produktový specialista společnosti VELUX.

Snadno se instaluje a používá

Nová síť proti hmyzu VELUX má i nový způsob montáže – a ten je tak snadný, že si síť doma bez problémů instalujete sami. Sítě proti hmyzu se montují na vnitřní ostění střešních oken, nikoli přímo na okenní rám. Při objednávání proto stačí změřit šířku a výšku okenního otvoru na vnitřní stěně a najít výrobek správné velikosti.

Také ovládání je velmi snadné. Síť proti hmyzu VELUX vytahujete a stahujete ručně pomocí ovládací lišty, přičemž boční lišty zajišťují plynulý chod. Pokud je střešní okno příliš vysoko a nedosáhnete na horní pouzdro, ve kterém je síť srolovaná, pomůže vám ovládací tyč.

Nová síť proti hmyzu VELUXNová síť proti hmyzu VELUX

Síť proti hmyzu si můžete zakoupit prostřednictvím internetového obchodu VELUX a bude vám doručena přímo domů. Ceny a technické specifikace najdete na www.velux.cz.

podle podkladů společnosti VELUX