Informace výrobců, Výplně otvorů

Nové vchodové dveře ThermoPro Plus společnosti Hörmann

Domovní dveře ThermoPro Plus od společnosti Hörmann, předního výrobce dveří, vrat a pohonů, spolu s bezpečím navíc nabízejí i vynikající tepelnou izolaci a krásný design. Nové dveře šetří energii a jsou odolné proti všem povětrnostním vlivům, jako jsou déšť, mráz, vítr a vlhkost.
Dveře ThermoPro Plus disponují hliníkovou zárubní s trojnásobnou těsnicí rovinou, dveře tedy mají zespodu tři druhy těsnění pro zvýšení tepelné izolace (až U = 0,8 W/m².K). Ochranné prosklení je také trojité, a vnitřní prostory tak od těch vnějších skvěle izoluje. Dveřní křídlo je široké 65 mm a je vyplněno polyuretanovou pěnou. Drahé teplo tedy v zimě zbytečně neuniká ven.
Nové dveře jsou vybaveny vícenásobným zamykáním odolným proti vloupání, tj. bezpečnostními čepy, a na přání lze dále výrobek doplnit další bezpečnostní výbavou, např. elektrootvíračem s denní klapkou pro rychlé otevření. Zákazníci mají také možnost objednat dveře v provedení bezpečnostní třídy WK2. Větší bezpečí poskytuje také prosklení, které je netříštivé, v případě poškození skla tak nehrozí žádná řezná poranění. Pro velmi tiché zavírání jsou dveře vybaveny západkou Softlock.
Mezi standardní vybavení dveří patří vnitřní klika z ušlechtilé oceli a vnější rozeta. Cylindrická vložka je dodávána s pěti klíči a s nouzovou funkcí (dveře se dají zamknout, i když je uvnitř klíč). Produkt pořídíte v deseti barvách (např. v bílé, hnědé, červené, zelené atd.) nebo s oboustrannou fólií (dekor zlatý dub – dveře v tomto odstínu jsou k vidění ve vzorkovně společnosti ve Středoklukách u Prahy, dále dekor tmavý dub, noční dub a titan metallic) a lze ho dle vybraného motivu a velikosti zakoupit již od 30 000 Kč bez DPH.
Více informací naleznete na www.hormann.cz.
podle podkladů společnosti Hörmann
 
Domovní dveře ThermoPro Plus Domovní dveře ThermoPro Plus