Informace výrobců

Online aplikace Cemix Color Plan

Společnost LB Cemix přichází s online aplikací Cemix Color Plan, která zákazníkům umožňuje navrhovat barevné řešení fasády domu. Každý si tak může vyzkoušet roli architekta a vytvořit svůj exteriér domu.

Aplikace je určená pro uživatele z řad profesionálů i naprostým laikům. K vytvoření vizualizace fasády je zapotřebí vyfotografovat stavbu a fotografii jednoduše nahrát do aplikace. S hotovým dílem se pak mohou uživatelé pochlubit přátelům na sociálních sítích, vytisknout ho či uložit na dobu až tří měsíců. Prostým kliknutím se dá design nové fasády odeslat jako poptávka na obchodně-technické poradce značky Cemix. Ti následně se zájemci proberou technické detaily vybraného řešení, popřípadě jeho kalkulaci.

Odborné veřejnosti nabízí Cemix využívat nový software zcela zdarma a neomezeně. Obchodně-techničtí poradci Cemix poskytnou profesionálním uživatelům přístupová práva k administraci vlastní databáze projektů. Odborníci z řad projektantů, architektů či stavebních firem tak mohou následně vytvářet, spravovat i editovat návrhy svých klientů.

Aplikace Cemix Color Plan je dostupná na webových stránkách www.navrh-fasady.cz.

tisková zpráva

Online aplikace Cemix Color Plan