Informace výrobců, Výplně otvorů

Plastová patka na zárubně vrat Hörmann

Každým garážovým vratům hrozí určitá nebezpečí. I když snížíme riziko jejich překonání zloději a nepoškodíme je při nesprávném parkování, na přírodní síly jsme bývali většinou krátcí. S garážovými vraty vybavenými plastovou patkou však již vratům nehrozí ani zrezivění. Výrobek je patentem společnosti Hörmann.
Časté deště, vlhko a dlouhé zimy s prudkými výkyvy teplot negativně ovlivňují stav garážových vrat. Dalšími faktory destruktivně působícími na kvalitu kovových částí můžou být prostředky použité při čištění, nátěr s nevhodným chemickým složením, posypová sůl nebo nedořešený odtok vody před vraty. To vše může mít fatální důsledky pro naši garáž. Na pomoc pak musíme povolat ocelový kartáč a barvu, nebo dokonce vyměnit celé vratové křídlo.
Vrata společnosti Hörmann nabízejí účinné řešení, jak se proti rzi bránit. Plastová patka, která je zde montována sériově a zdarma takřka ke všem sekčním garážovým vratům, nejenže zamezuje vzniku koroze, ale představuje i esteticky zdařilé zakončení vrat. Čtyři centimetry vysoká pata kryje celou dolní část zárubně a brání kontaktu s vlhkostí, se stojatou vodou či s chemickými látkami přímo v ohrožených místech.
Více informací na www.hormann.cz.
tisková zpráva
 
Vrata bez patky...Plastová patka na vrata Hörmann