Informace výrobců, Výplně otvorů

Plastová střešní okna: antracit sluší moderním, minimalistickým domům

Zachovejte minimalistický či industriální design, čisté linie a umírněnou barevnost v každém detailu vašeho domu. Zvolte plastová střešní okna v barvě antracit. V článku se dozvíte, proč se antracitová barva oken těší takové oblibě, ale i proč dát přednost plastu a jak zároveň zůstat „eko“.

Nechte se okouzlit nadčasovým designem antracitových oken

Když se řekne „tmavé rámy oken“, jen málokdo si ještě vybaví obligátní dekor třešně. Moderní doba si žádá moderní řešení, u novostaveb proto dominují antracitová okna, která podtrhují minimalistický vzhled. Nezapomeňte ani na design střešních oken, která by měla s těmi ostatními zůstat doslova tón v tónu.

Tmavé rámy střešních oken: hrozí deformace z přehřátí?

Bojíte se, že tmavé rámy střešních oken automaticky znamenají přílišnou akumulaci tepla a následné deformace? Vsaďte na kvalitu a obavy hoďte za hlavu. Kouzlo střešních oken FAKRO tkví v jejich zpracování – díky zpevnění PVC profilů pozinkovanými ocelovými výztužemi prohnutí rámu nehrozí.

Antracitové střešní okno FAKROAntracitové střešní okno FAKRO

Plastová střešní okna představují ideální řešení do kuchyně i do koupelny

Výhodou plastových střešních oken je jejich odolnost vůči vodě. Nevadí jim totiž vlhkost, která může nenávratně poškodit dřevěná střešní okna. PVC střešní okna neabsorbují vlhkost zvenčí ani zevnitř, a tak je s klidem instalujte i do koupelny nebo do kuchyně.

Je na ně spoleh, i když venku prší nebo mrze, a vy si uvnitř dopřáváte horkou koupel. Trojskla a speciální lemování Thermo vám zajistí tepelný komfort i v nejtužší zimě, navíc ušetříte za topení.

Plastové střešní okno FAKRO

Ekologickou variantou nejsou jen dřevěná okna

Pokud si uvědomujete výhody plastových střešních oken, ale v jejich pořízení vám brání ekologické smýšlení, vězte, že nemusí. PVC profily plastových střešních oken FAKRO jsou tvořeny z recyklovaných materiálů a všechny komponenty, z nichž okna sestávají, je možné znovu použít.

Jestli přesto zvažujete přírodní materiál, zaměřte se na dřevěná okna se zvýšenou odolností proti vlhkosti.

podle podkladů společnosti FAKRO