Informace výrobců, Stavební chemie

Podlahové systémy Thomsit v bratislavském hotelu DoubleTree by Hilton

Největší hotelový kongresový sál v Bratislavě s rozlohou 600 m², moderně vybavené spa s bazénem a nejvyšší americký bezpečnostní standard, to je jen část nabídky, který nabízí klientům byznys hotel DoubleTree by Hilton Bratislava. Podlahy v hotelu realizovala společnost Koratex a při lepení více než 7000 m² koberců využila osvědčené podlahové systémy Thomsit.

Pro klienty hotelu DoubleTree by Hilton Bratislava je připraven vysoký ubytovací standard a servis, kterými je síť Hilton Worldwide světoznámá. Základem čtyřhvězdičkového hotelu je 120 pokojů, včetně 12 junior suite a 12 deluxe pokojů. Samozřejmostí je podzemní parkování s kapacitou více než 350 místy.

Podlahové systémy Thomsit v bratislavském hotelu DoubleTree by HiltonPodlahové systémy Thomsit v bratislavském hotelu DoubleTree by Hilton

DoubleTree by Hilton Bratislava nabízí komfortní, stylové ubytování s full-service vybaveností, ale i spa s bazénem, saunou a specializovaným fitness centrem. Dobrý spánek garantuje klientům specialita hotelu, tzv. Sweet dreams matrace, vyvinuté jen pro síť hotelů Hilton Worldwide. Vzhledem k byznys orientaci hotelu jsou ubytovací prostory propojeny se sedmi konferenčními prostory a 600 m² velkým kongresovým sálem Hilton Ballroom, kterému dodává nádech luxusu vysoký prosvětlený strop.

Vysokému standardu hotelu odpovídají i podlahové materiály. Na ploše 7363 m² jsou položeny designové koberce axminsterského typu od britské rodinné firmy ULSTER CARPETS MILLS. Axminsterské koberce v hotelu dominují, ale na menších plochách jsou např. kobercové čtverce Dess STRATOSS (475 m²), fitness podlaha PAVIGYM (145 m²) a dřevěné parkety Tilo (186 m²).

Podlahové systémy Thomsit v bratislavském hotelu DoubleTree by HiltonPodlahové systémy Thomsit v bratislavském hotelu DoubleTree by Hilton

Z výrobků Thomsit našel na podlahách hotelu uplatnění disperzní základní nátěr Thomsit R 777, pro lepení koberců použili pracovníci Koratexu disperzní lepidlo Thomsit T 440. Lepidlem Thomsit Chemoprén Na Podlahy byly lepené profily a soklové lišty. Disperzní nátěr Thomsit R 777 uzavírá póry v potěru a tím snižuje nasákavost, velmi dobře zvyšuje přilnavost, váže prach a je při vhodných podkladech použitelný před přímým lepením podlahových krytin lepidly Thomsit. Pro disperzní lepidlo Thomsit T 440 je charakteristická absence rozpouštědel, snadná aplikace a výborná konečná pevnost spojů. Investoři u něj ocení i možnost použití na podlahy se zabudovaným vytápěním a odolnost vůči čištění.

podle podkladů společnosti Henkel ČR