Informace výrobců, Střechy

Prima – nová povrchová úprava střešních tašek a nově záruka 50 let

Společnost KM Beta si připravila pro své zákazníky novinku v podobě zcela nové povrchové úpravy střešních tašek – Prima. Povrchová úprava Prima je vícevrstvá. Na čerstvý základní beton se nanáší probarvená tenká vrstva velmi jemného betonu. Tato vrstva zaplní drobné póry v povrchu betonu a pomocí hydratace se pevně spojí s podkladem.  Následně se aplikují vrstvy speciální akrylátové barvy v různých barevných odstínech. Tato povrchová úprava ve finále tvoří lesklý, hladší a celkově odolnější povrch tašek, který lahodí oku a vizuálně odliší střechu od sousedů. Nový povrch najdete na modelech krytiny KMB Beta a na rovné tašce KMB Rota.

 

Krytina KMB Beta cihlováKrytina KMB Beta višeňKrytina KMB Beta hnědáKrytina KMB Beta černá

Stále jako nová
Výběrem střešní krytiny s povrchovou úpravou Prima budete mít na střeše tašku prvotřídní kvality – ověřenou mnoha lety fungování na střechách – navíc s ještě lepší povrchovou úpravou. Díky kvalitnímu zpracování při výrobě si tašky hravě poradí s různými povětrnostními vlivy – ať už se jedná o UV záření, prudký vítr, déšť, horko nebo mráz a zatížení sněhovou pokrývkou v zimě. Nová povrchová úprava navíc zvyšuje odolnost proti biologickým procesům, což v praxi znamená, že na střeše se nebude tak snadno usazovat mech, neboť právě nová hladká struktura tomu pomáhá zabraňovat.

Doplňky? Plastové se nenosí
Střešní systémy společnosti KM Beta zahrnují, kromě základních tašek, také více než 50 betonových doplňkových výrobků, které profesionálně řeší většinu detailů střechy. Plastové doplňky se na střechách z krytiny KM Beta příliš nenosí – jednak jsou dražší, ale hlavně se nemohou pyšnit stejnou životností, jakou poskytují doplňky betonové. Proto dnes dáváme 50letou záruku na jejich funkčnost stejně jako na základní střešní tašky.

podle podkladů společnosti KM Beta