Informace výrobců

Prosvětlení suterénu mateřské školy v Chomutově s anglickými dvorky MEA

Při kompletní rekonstrukci mateřské školy v Chomutově je nově instalováno okolo 20 kusů sklepních světlíků MEA MULTINORM 150x150x70 cm. Světlíky MEA s hloubkou 70 cm přináší dostatek světla a vzduchu do suterénních prostor, které tak mohou být účelně využity.

MEA MULTINORM 3 v 1 jsou vysoce odolné anglické dvorky, které vydrží i pojezd osobních aut. Jejich instalaci je možné realizovat i s vodotěsnou izolací.

Nyní si lze usnadnit návrh v novém konfigurátoru na www.anglicke-dvorky.cz. Nový konfigurační nástroj MEA pomůže projektantům i stavitelům navrhnout optimální řešení pro prosvětlení a provzdušnění suterénních prostor. Stačí zadat pouze šířku ostění okna, výšku parapetu od terénu, požadavky na vodotěsnost, nároky na zatížení, případně požadavky na tloušťku tepelné izolace. Konfigurátor pak vybere anglický dvorek s vhodnými parametry. Podle způsobu využití suterénu je třeba zohlednit druh produktu. Pro obydlené místnosti je vhodné použít světlík s co největší hloubkou, aby se do místnosti dostalo co nejvíce světla a čerstvého vzduchu.

Prosvětlení suterénu mateřské školy v Chomutově s anglickými dvorky MEA

Více o anglických dvorcích MEA na: www.mea-odvodneni.cz/anglicke-dvorky—sklepni-svetliky/kategorie/61

podle podkladů společnosti MEA Water Management