Informace výrobců, Výplně otvorů

Protipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem Perlgrain

Společnost Hörmann, výrobce privátních a průmyslových vrat, dveří, nakládací techniky a pohonů, přichází na trh s moderními protipožárními posuvnými vraty FST, jež disponují novým odolnějším povrchem Perlgrain a tvarovanou vodicí kolejnicí pro lepší vedení vratového křídla. Bezprahové integrované dveře o šířce 1000 mm navíc zajišťují bezpečnou únikovou cestu v případě nebezpečí.
Předností protipožárních posuvných vrat FST je možnost zabudování integrovaných bezprahových dveří na přání v kouřotěsném provedení s panikovým kováním. Díky tomu lze dveře využít jako bezpečný únikový východ, protože nehrozí klopýtnutí o nežádoucí překážku v podobě vysokého prahu. Nový pozinkovaný povrch Perlgrain je odolný proti mechanickému poškození při montáži i při běžném provozu a nalezne využití především ve skladových halách s velkým provozem.
Pro protipožární posuvná vrata FST je charakteristické patentované spojování prvků na pero a drážku bez viditelného spojení šrouby. Prvky jsou celoplošně slepeny v rovině, což zaručí kvalitní a ucelený vzhled vrat. Vrata FST lze pořídit v jednokřídlém, dvoukřídlém a teleskopickém provedení, a to s požární odolností 30 minut (T30/Ei230) či 90 minut (T90/Ei290).
Více informací lze získat na stránkách www.hormann.cz.

podle podkladů společnosti Hörmann

 
Protipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem PerlgrainProtipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem PerlgrainProtipožární posuvná vrata FST s novým odolnějším povrchem Perlgrain