Informace výrobců

První pěnový downsizing

Trend zmenšování je všudypřítomný. Na tzv. downsizing si začínáme zvykat zejména u automobilů, kde se pod kapotou krčí nízkoobjemový čtyřválec, výkon však odpovídá dvoulitrovému motoru. Zmenšují se také procesory v počítačích, stejně jako samotná zařízení. Výkonnostně ale dostáváme maximum. Vychutnáváme si nebývalý výkon v malém provedení.

První pěnový downsizingNová PUR pěna illbruck FM365 jde stejným směrem. Jedná se o univerzální produkt určený pro široké spektrum stavebních činností. Dóza je naplněna polyuretanovou hmotou na množství 540 ml, reálná kapacita je však neuvěřitelných 750 ml! Výhodou je nejen lehčí dóza, ale zejména velmi přívětivá cena, která plyne z efektivnější logistiky a nižších výrobních nákladů. Funkčně uspokojí illbruck FM365 všechny běžné nároky na vyplňování, lepení a izolování na každé stavbě.

Kromě velkého výkonu disponuje FM365 všemi tradičními vlastnostmi PUR pěn illbruck: celoroční použitelností, která je u novinky FM365 do velmi slušných 0 °C a samozřejmě dvojitým ventilem, který umožňuje použít dózu s pistolí nebo aplikační trubičkou.

Další informace najdete zde.

podle podkladů společnosti tremco-illbruck