Informace výrobců

Ruukki nabídne na veletrhu Střechy Praha 2019 novinky i soutěž pro návštěvníky

Společnost Ruukki připravila pro letošní ročník veletrhu Střechy Praha vedle pestré expozice také soutěž o polovinu střechy zdarma. Mezi prezentovanými produkty nebudou chybět krytina Classic, Adamante, Monterrey, Decorrey Grand, Finnera, okapový systém SIBA a také novinka maloformátová střešní krytina Hyygge. Veletrh se uskuteční již tradičně v areálu PVA Expo Praha Letňany ve dnech od 7. do 9. února 2019.

„Vždy se snažíme setkání s návštěvníky veletrhu nějakým způsobem zpestřit. Samozřejmě, že v hlavní roli vystupují naše střešní krytiny a experti, se kterými lze vše důkladně probrat. Těšíme se ale také na nápady našich zákazníků v soutěži o polovinu střechy zdarma,“ vysvětluje Jan Hála z divize střešních krytin společnosti Ruukki.

Inspiraci ze skandinávských střech Ruukki může návštěvník stánku využít hned na veletrhu. Stačí napsat krátký slogan, který nejlépe vystihne vlastnosti střech Ruukki a být vybrán odbornou porotou. Každý soutěžící navíc získá drobný dárek za čas, který s Ruukki na veletrhu stráví.

Stejně jako v uplynulých letech se expozice Ruukki promění v centrum nápadů a řešení s možností konzultací konkrétních střech, jejich tvarů a barevných odstínů. Pro inspiraci Ruukki se vydejte do výstavního areálu v Praze Letňanech v hale číslo 3 na stánku číslo 303.

podle podkladů firmy Ruukki CZ, s. r. o.

Ruukki nabídne na veletrhu Střechy Praha 2019 novinky i soutěž pro návštěvníky