Informace výrobců, Soutěže

S nákupem na Baumit Quido Shop za virtuálním světem zábavy

Výrobce stavebních materiálů Baumit provozující také svůj prodejní on-line portál Baumit Quido Shop odstartuje 1. června letošního roku atraktivní soutěž pro jeho aktivní zákazníky.

Výhrou v této soutěži, určené pro zákazníky nakupující zmíněnou výhodnou formou výrobky Baumit, jsou brýle pro virtuální realitu posunující herní zážitek z počítačových her do vyšší dimenze zábavy.

Webový portál Baumit Quido Shop fungující jako komplexní a spolehlivý průvodce při výběru a nákupu stavebních materiálů Baumit, je určen pro stavebníky z řad široké veřejnosti. Právě je provází velmi intuitivně celým nákupním procesem od výběru materiálu, přes jeho on-line nákup až po dodávku na určené místo.

Od začátku června až do konce července letošního roku dostávají zákazníci tohoto on-line prodejního portálu společnosti Baumit šanci obohatit své zážitky z počítačových her díky atraktivní ceně v uvedené soutěži – aktivnímu hernímu prvku v podobě VR brýlí Oculus Quest 2 (256 GB). Hlavní podmínkou pro účast v soutěži je nákup jednoho nebo více produktů Baumit výhradně přes e-shop www.baumitquidoshop.cz, a to v celkové hodnotě minimálně 1 000 Kč včetně DPH. Za každý takový nákup získá zákazník slosovatelný kupon.

Oficiální slosování všech soutěžních kuponů proběhne ve dvou termínově stanovených kolech a nové brýle pro virtuální realitu Oculus Quest 2 (256 GB) představující aktuálně technologickou špičku herního průmyslu si vylosovaný výherce z každého slosování převezme osobně dle dohody.

Společnost Baumit také touto velmi atraktivní cenou ve zmíněné zákaznické soutěži volně navazuje na své aktivity spojené se vzděláváním odborníků pracujících ve stavebnictví, a to zcela novou formou využití virtuální reality. Mezi nedávno premiérově představenými aplikacemi z nabídky Baumit Quido Virtuální reality byly technologický postup kotvení zateplovacího systému a také kreativní tvorba povrchu fasády. V budoucnu se však počítá s rozšířením celkového počtu takto virtuálně zpracovaných technologických postupů.

Více informací o soutěži na: baumitquidoshop.cz/pravidla-souteze

Zdroj: BaumitZdroj: Baumit

podle podkladů společnosti Baumit