Informace výrobců, Výplně otvorů

Schüco zve na veletrh Fensterbau/Frontale 2018

Ve dnech 21.–24. března 2018 se uskuteční další ročník norimberského veletrhu Fensterbau/Frontale zaměřeného na okna, dveře a fasády. Tradiční přehlídky kontaktů, novinek a inspirace se zúčastní také společnost Schüco Polymer Technologies KG, plastová divize mezinárodního výrobce systémů pro opláštění budov Schüco International KG. Stánek č. 403 najdou zájemci v hale č. 7.

Německý výrobce plastových profilů má pro zpracovatele a distributory okenních systémů připraveny produkty s přidanou hodnotou. Na ploše 577 m² bude k vidění nový posuvně-zdvižný dveřní systém Schüco LivIngSlide a okenní systém Schüco LivIng Alu Inside.

Více designu, komfortu, bezpečnosti i služeb
Výrobou plastových systémů se firma Schüco zabývá již více než 30 let. Na vysoce konkurenčním trhu si stojí za špičkovou kvalitou, inovativními řešeními, kompletními produktovými řadami, zkušenostmi týkajícími se materiálů a špičkovými podpůrnými službami ve všech fázích výrobního procesu. Dlouhodobá spolupráce s partnerskými firmami je tak založena na komplexním portfoliu služeb, což se promítne i na veletrhu. Výrobci a distributoři okenních systémů budou na stánku přivítáni sloganem „Přidaná hodnota pro váš úspěch“.

Prezentace produktů, služeb a informací bude na stánku rozdělena do tematických studií, seskupených kolem centrálního prostoru. Zájemci se mohou těšit na tato čtyři témata: „More design – více designu“, „More comfort – více komfortu“, „More security – více bezpečnosti“ a „More service – více služeb“.

Inovace a do budoucna orientované produkty
Premiéru zde bude mít nový systém posuvně-zdvižných dveří Schüco LivIngSlide. Konstrukci, vhodnou pro novostavby i rekonstrukce, charakterizuje stavební hloubka křídla 82 mm a tepelněizolační hodnota Uf až 1,2 W/m².K. Posuvné dveře lze vybavit širokou škálou dekoračních fólií, k dispozici je exkluzivní technologie metalických barev Schüco AutomotiveFinish nebo hliníkové krycí lišty Schüco TopAlu. Přidaná hodnota pro zpracovatele spočívá v použití svařitelného EPDM těsnění, strojním opracování křídla, jednoduché instalaci, variabilitě zasklení (tloušťka skleněné tabule mezi 24 a 52 mm). Výhodou je také příslušenství shodné s okenním systémem Schüco LivIng a možnost lepení skel.

Nový systém posuvných dveří se zdvihem Schüco LivIngSlide se snadno vyrábí i montuje

Před dvěma roky firma Schüco na veletrhu v Norimberku představila a následně na trhu úspěšně zavedla okenní a dveřní systém Schüco LivIng. Nyní chystá tuto sérii rozšířit o variantu bez ocelové výztuhy s certifikací pro pasivní domy podle Dr. Feista. Místo oceli výrobce používá již osvědčenou patentovanou technologii spojení hliníkovou výztuhou. Nový okenní profil Schüco LivIng Alu Inside je 100% recyklovatelný a má odolnost proti vloupání třídy RC2. Zpracovatelé ocení lehčí bezocelovou konstrukci, která přináší benefity při skladování, výrobě i montáži, dále integrované EPDM těsnění, kompatibilní se zasklením tloušťky 24–52 mm a možnost lepení skla.

Okenní profil Schüco LivIng Alu Inside v pasivním standardu bez ocelové výztuhy Okenní systém Schüco LivIng Alu Inside s patentovanou technologií hliníkové výztuhy – provedení s certifikací od Passive House Institut

Na stánku budou k vidění i nové ochranné prvky proti vypadnutí, řešení ventilace, rozšířený sortiment kování, bezbariérový práh a nové kontury u hliníkových krycích lišt Schüco TopAlu. Portfolio rozšiřují okenní a dveřní systémy speciálně vyvinuté pro mezinárodní trhy. Dalším příkladem inovativního přístupu firmy je nový stroj pro efektivnější montáž kování i rozsáhlé softwarové programy.

Pro více informací navštivte www.schueco.cz a www.frontale.de.

podle podkladů společnosti Schüco CZ