Informace výrobců, Komerční prezentace

Se stříkanou izolací zateplíte celý dům za jediný den

Představujeme vám zajímavou variantu zateplení domu stříkanou izolací Chytrá pěna. Na rozdíl od konvenčních izolačních materiálů se pěna na bázi polyuretanu aplikuje nástřikem ve formě tekutiny a teprve po dopadu na povrch nabírá svůj objem. Tato jedinečná technologie několikanásobně zvyšuje rychlost aplikace – pěnou lze zateplit až 200 m² plochy za jeden den. Zateplení celého domu je tak hotovo za jeden, maximálně dva dny.

Od základů až po střechu
Nejen rychlost aplikace staví Chytrou pěnu před většinu konkurenčních izolačních materiálů. Je taky zcela univerzální, takže ji můžete použít k izolaci základů, podlah, fasád, stěn, stropů, podkroví i plochých a šikmých střech. Vždy se přitom rozhodujete prakticky jen mezi dvěma variantami – měkkou pěnou do interiérů a tvrdou pěnou do exteriérů. Produkt je 100% ekologicky nezávadný a šetrný k životnímu prostředí. S výběrem správné pěny a zvolením vhodné tloušťky vám samozřejmě pomůže autorizovaný dodavatel pěny v ČR.

Se stříkanou izolací zateplíte celý dům za jediný denSe stříkanou izolací zateplíte celý dům za jediný denSe stříkanou izolací zateplíte celý dům za jediný denSe stříkanou izolací zateplíte celý dům za jediný den

Nekonečná životnost a 30letá záruka
Nejvíce ale možná oceníte životnost pěny. Byť aplikace zabere jen pár hodin, svému účelu bude skvěle sloužit desítky let. Dodavatel na ni poskytuje 30letou záruku, ale ani po uplynutí této doby nemusí mít investor obavu. Pěna v čase nesedá, neřídne ani neplesniví. Nechutná hlodavcům ani hmyzu. Neexistuje nic, co by ji ohrozilo. Hned první den po nastříkání dokonale zateplí – a pak už hřeje po celou dobu životnosti domu.

podle podkladů společnosti Chytrá pěna HS Group