Informace výrobců, Výplně otvorů

Školení šité na míru pro montážní firmy

Představte si školení, které probíhá u vás doma, na téma, které si sami vyberete a v termínu, který si určíte pouze vy – klidně třeba v neděli večer. Není to sen, ale realita montážních školení. Seznamte se s novým VELUX školením online!

VELUX Team

Školení vám umožní stát se platnými členy VELUX Team. Naším cílem je: rozvíjet loajální montážní firmy, doporučovat k realizaci zakázek certifikované montážníky, marketingově podporovat a motivovat a vzdělávat a společně se pravidelně setkávat.

Vzhledem ke stárnutí skupiny montážníků, rozdělení firem během krize a složitosti programu „Certifikovaná montážní firma“ jsme se rozhodli pro nový přístup a přejmenování celého programu. Cílem programu je obnovení skupiny certifikovaných firem pod novým názvem VELUX Team. Program je určen jak pro stávající montážní firmy, tak rovněž dává příležitost novým montážním firmám, stát se doporučovanou a certifikovanou firmou.

Firmy z programu VELUX Team jsou doporučovány konečným zákazníkům se zájmem o montáž sortimentu VELUX – systému VELUX. Společnost VELUX navíc pro účastníky tohoto programu realizuje soubor vzdělávacích a marketingových aktivit za účelem rozvoje další spolupráce. Nabízí také zvýhodněné podmínky pro nákup propagačních materiálů a dárků.

Výběr z několika typů: základní školení montáže střešních oken a nadstavbové programy zaměřené na montáž elektrických výrobků, instalaci světlovodů a výměnu oken.

Zdroj: VELUX

Školení zveřejníme v tradičním mimosezónním období od ledna do března 2021, ale můžete je zhlédnout i kdykoliv později nebo opakovaně. Třeba ve chvíli, kdy vás bude čekat nějaká méně obvyklá montáž.

I na online školení můžete získat certifikát. Pokud absolvujete dobrovolný krátký test, pošleme vám doklad o proškolení, který je požadován například u zakázek čerpajících dotaci z programu Nová zelená úsporám.

Podíváte se s námi do praxe. Nemusíte se bát, že vás zahltíme teorií. Montážemi vás provedeme krok za krokem v rozfázovaných komentovaných videích a odpovíme na všechny vaše otázky.

Podmínky členství ve VELUX Team:
▪ Absolvování komplexního VELUX Team školení 1x za rok.
▪ Kontrola montáže servisním technikem na stavbě (nahodile 1x za rok).
▪ Návštěva obchodního zástupce VELUX (1x za rok).

Důvody pro vyřazení z programu:
▪ 2x reklamace zákazníka, kde příčinou je špatně provedená montáž výrobků VELUX,
▪ 2x nereagování na zákazníka a jeho opětovná stížnost na nabízenou službu,
▪ Expirace žádoucích školení.

Základní školení pro montážní firmy

Online kurz je určen pro všechny, kdo začínají s montáží střešních oken. Kurz poskytne přehled kompletního sortimentu VELUX a základních postupů montáže střešních oken, světlíků a světlovodů.

Dozvíte se, jak správně zvolit lemování ke střešnímu oknu a krytině. Zjistíte rozdíly mezi standardní a zapuštěnou montáží. Detailně se seznámíte se všemi montážními doplňky a naučíte se spoustu věcí, které se vám na střeše určitě budou hodit.

V praktické části na videích podrobně rozebereme nejčastější varianty montáže střešních oken. Zdůrazníme, na co si dát pozor, a ukážeme vám i základy montáže venkovních rolet a světlovodů VELUX.

Školení pro pokročilé

Online kurz je určen pro montážní firmy, které mají zkušenost s montáží výrobků VELUX a chtějí se v ní zdokonalit, nebo si rozšířit znalosti o určité skupině výrobků.

Připravili jsme kurzy ve třech oblastech:
▪ výměny střešních oken,
▪ montáž světlovodu,
▪ montáž elektrických výrobků VELUX.

V každém kurzu se seznámíte se sortimentem daných výrobků a jejich použitím, a rozhodně nepřijdete ani o praktické ukázky montáží.

Zdroj: VELUX

podle podkladů společnosti VELUX