Informace výrobců, Snižování energetické náročnosti budov, Zděné konstrukce

Speciální tvárnice H+H (Háčka) pro pasivní a nízkoenergetické domy

Průkaz energetické náročnosti (PENB) se již nyní týká každé nové stavby či rekonstrukce a předkládá se stavebnímu úřadu. Průkaz neřeší pouze energetickou náročnost po stránce vytápění, ale i ochlazování, osvětlení či ohřev vody. Pokud jde o spotřebu energie na vytápění, pak jedním z faktorů je správná volba materiálu na obvodové zdivo.
Masivní tvárnice Thermoblock z pórobetonu s integrovanou vysoce efektivní tepelnou izolací Kingspan Kooltherm S3Háčka jsou pevné, odolné, nehořlavé tvárnice, vyrobené z pórobetonu – ekologického a zdravotně nezávadného materiálu – na nejmodernější výrobní lince v Evropě. Tvárnice Thermoblock značky H+H hravě splňují přísná kritéria energetických parametrů díky výborným tepelněizolačním vlastnostem. Navíc jsou vybaveny kvalitním zateplovacím materiálem přímo uvnitř. Žádné dodatečné zateplení není potřeba. Masivní tvárnice Thermoblock z pórobetonu s integrovanou vysoce efektivní tepelnou izolací Kingspan Kooltherm S3 mají součinitel prostupu tepla U = 0,12 W/m².K! Jsou komplexním stavebním systémem pro rodinné domy, a to jak pasivní, tak nízkoenergetické.
Použitím tvárnic Thermoblock však můžete ušetřit ještě více, a to za práci. Stavba je díky velkým a přesným tvárnicím s perem, drážkou a kapsou velmi jednoduchá a úsporná. Díky systému pera a drážky se tvárnice nespárují a nelepí se svislé spoje, ale pouze vodorovné. Vyhnete se tak vzniku tepelných mostů, které vznikají při zateplení polystyrenem nebo minerální vlnou.
S Háčky šetříte čas za práci i za materiál. Více informací a kompletní nabídku naleznete na www.HplusH.cz.
podle podkladů společnosti H+H
 
Masivní tvárnice Thermoblock z pórobetonu s integrovanou vysoce efektivní tepelnou izolací Kingspan Kooltherm S3Masivní tvárnice Thermoblock z pórobetonu s integrovanou vysoce efektivní tepelnou izolací Kingspan Kooltherm S3