Informace výrobců

Společnost HAURATON ČR získala stříbrnou medaili za nejlepší stavební výrobek

Produkt RECYFIX PRO FIBRETEC společnosti HAURATON získal stříbrné ocenění vyhlášené Českou stavební akademií za vynikající technické vlastnosti odvodňovacího systému.
RECYFIX PRO FIBRETEC je odvodňovací žlab s kompozitovým krytem, který má řadu unikátních vlastností. Designový kompozitový kryt, který získal mimo jiné ocenění Focus Open 2010 má vysokou stabilitu, nízkou hmotnost, výborné vtokové vlastnosti a mimořádnou odolnost vůči vnějším vlivům, zvláště korozi, mrazu a účinkům posypových solí. Výrobky RECYFIX jsou vyráběny ze 100% recyklovaného plastu, snadno se přepravují a osazují a přitom jsou velmi pevné.
Tento odvodňovací žlab se dá použít pro parkovací plochy pro osobní a lehké nákladní vozy, dále pak ke garážím rodinných domů, pro odvodnění pěších zón, podzemních i nadzemních garáží, sportovišť, tenisových kurtů, dětských hřišť atd. RECYFIX PRO FIBRETEC se snadno přepravuje a instaluje.
Společnost Hauraton je rodinná firma založená v roce 1956, se sídlem v německém Rastattu. Má zastoupení po celé Evropě i v některých mimoevropských zemích. Její výrobkové portfolio zahrnuje např. odvodňovací systém FASERFIX z betonu vyztuženého skelným vláknem, odvodňovacími prvky pro ploché střechy a terasy DACHFIX. Začátkem nového tisíciletí začal HAURATON vyvíjet prvky určené pro vsakování dešťové vody DRAINFIX BLOC a odlučování ropných látek AQUAFIX.
Poslední novinkou společnosti, představenou v loňském roce na výstavě IFAT v Mnichově je produkt DRAINFIX CLEAN, který zajišťuje ekologickou filtraci těžkých kovů z dešťových vod před jejich vsakováním do půdy.
tisková zpráva