Informace výrobců, Zděné konstrukce

Stavte chytře a úsporně s vápenopískovým zdicím systémem KMB SENDWIX

Hledáte-li konstrukční systém s vynikajícími vlastnostmi, rozhodněte se pro vícevrstvý systém z vápenopískového zdiva, který pod názvem KMB SENDWIX vyrábí největší český výrobce stavebních materiálů společnost KM Beta.

Proč stavět ze SENDWIXU
Zdicí systém KMB SENDWIX je první ucelený systém vícevrstvých konstrukcí na českém trhu. Byl přímo navržen pro stavbu tepelně úsporných, nízkoenergetických a pasivních domů. Díky svým tepelněa zvukověizolačním vlastnostem, mimořádné pevnosti a vysoké objemové hmotnosti je ideální volbou pro stavebníka, kterému záleží na zdravém a úsporném bydlení.

KMB SENDWIX 8DF LDDělení vápenopískových blokůZdění rohu z vápenopískových bloků

Vápenopískový kvádr má výbornou tepelnou akumulaci, která mu umožňuje překlenout teplotní výkyvy mezi dnem a nocí i bez zapnutí topné soustavy, čímž snižuje spotřebu energie a náklady zákazníka. Exaktní tvary a velikosti všech ploch prvků umožňují přesné zdění, co zvyšuje pravděpodobnost dokončení stavby v plánovaném termínu. Rychlost a nenáročnost výstavby umožňuje i styčná plocha kvádrů, kterou tvoří systém pero a drážka pro tzv. suchý spoj. Na vápenopískových kvádrech se nacházejí ergonomické úchyty, které při zdění usnadňují manipulaci s kvádry. Výsledkem zdění je nejen vynikající rovinnost povrchu stěny, ale i efektivita práce.

Rodinný dům ve Velkých Popovicích – hrubá stavbaRodinný dům ve Velkých Popovicích – dokončený objekt

Více informací najdete na stránkách www.sendwix.cz.

podle podkladů společnosti KM Beta