Informace výrobců, Střechy

Střešní betonové doplňky od KM BETA

Pro dokonalou střechu je velmi důležité, aby byl střešní plášť proveden správně ve všech detailech. Střešní doplňky, které řeší citlivá místa krytiny, jako jsou například prostupové tašky, tvoří neméně důležitou součást střechy jako základní krytina. Betonové střešní doplňky nabízí KM Beta jako jediný výrobce na trhu a nahrazuje jimi postupně obvyklý plast.

Speciální tašky vydrží až několikanásobně déle, barevně ladí se základními taškami a navíc jsou levnější. Vyrábí se ve dvou typech – pro krytinu KMB BETA a pro KMB HODONKA. Prvky jsou určeny pro střechy se sklonem 22–40 °.

Běžně dostupné plastové doplňky rychle podléhají klimatickým vlivům: sluneční záření a kyselé deště jejich povrch narušují a jejich konstrukce degeneruje. Proto KM Beta nabízí i doplňky betonové, jejichž životnost odpovídá základním taškám. Betonová speciální taška vydrží bez problémů i 100 let. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky stejně dlouhou, tedy třicetiletou záruku jako u základních tašek!

Taška anténníTaška odvětrávacíTaška větrací

Taška prostupováTaška odkouření turbokotleTaška nášlapná

V současnosti KM Beta nabízí tašku kabelových prostupů, betonové tašky anténní, odvětrací a mnoho dalších. Svou úlohu, ač především estetickou, mají také okrasné střešní prvky.
Více informací najdete na www.kmbeta.cz.

podle podkladů společnosti KM Beta