Informace výrobců, Výplně otvorů

Technicky precizní okna a dveře Inoutic

Společnost Inoutic je tradičním výrobcem plastových okenních a dveřních profilů a stavebních materiálů. Zájemcům o nadčasové a energeticky úsporné bydlení nabízí ucelený systém profilů, které splňují parametry nízkoenergetických a pasivních domů, ať už jde o novostavby či rekonstrukce.
Značka Inoutic nabízí celou řadu nejrůznějších systémů a designů pro všechny typy plastových oken, balkónových dveří a terasových dveříInoutic rozumí potřebám stavebníků, kterým záleží na kvalitě použitých materiálů i celkovém architektonickém vyznění stavby, a nedělá proto kompromis mezi designem, funkčností a technickou precizností.
 
Okenní profily pro maximální úspory
Nová okna s výbornými tepelněizolačními vlastnostmi významně ovlivňují spotřebu energie při vytápění. Kromě toho je třeba brát v úvahu i dostatečnou zvukovou izolaci, nenáročnou údržbu a v neposlední řadě design.
Profilové systémy pro plastová okna Inoutic uspokojí požadavky zákazníků, kteří upřednostňují kvalitu. V nabídce je energeticky úsporný prémiový okenní a dveřní systém Eforte, po všech stránkách vyvážený systém Prestige a spolehlivý okenní systém Arcade, určený zákazníkům, kteří jsou omezeni rozpočtem.
Inoutic Eforte – první certifikovaný standardní profil pro okna (nejen) do pasivního domu, špičkové šestikomorové profily pro energeticky úsporné bydlení s výbornými tepelněizolačními vlastnostmi a stavební hloubkou 84 mm. Součinitel prostupu tepla rámem je Uf = 0,95 W/m².K. Dostupný ve 40 barevných variantách, včetně exkluzivní fólie Titanium Plus s metalickým vzhledem.
Inoutic Prestige – velmi kvalitní šestikomorový profil, který splňuje vysoké nároky na moderní stavby. V nabídce varianta pro pasivní domy se stavební hloubkou 76 mm a Uf = 1,1 W/m².K, výběr ze 40 barevných odstínů, včetně exkluzivní fólie Titanium Plus s metalickým vzhledem.
Inoutic Arcade – časem prověřený pětikomorový okenní profil s výborným poměrem cena/výkon, splňuje všechny standardní požadavky kladené na současné bydlení, stavební hloubka 71 mm, Uf = 1,2 W/m².K; dostupný ve 35 barvách.
Systém Eforte s vestavnou hloubkou 84 mm, standardní ocelovou výztuhou a bez přídavných izolačních prvků, Uf = 0,95 W/m².KProfil Prestige – šestikomorový, vestavná hloubka 76 mm, skvělá zvukotěsnost a vynikající tepelněizolační vlastnosti
 
Vchodové dveře – vizitka každého domova
U všech tří systémů – Eforte, Prestige, Arcade – nabízí firma také plastové vchodové dveře. Okna tak lze sladit tvarem a barevností se vchodovými, balkonovými nebo i zdvižně posuvnými terasovými dveřmi. Dveřní plastové profily jsou vysoce pevné a tvarově stálé. Jsou tedy bezpečnější proti vloupání a odolnější vůči povětrnostním vlivům. Do dveří je možné vsadit jakékoli plastové, skleněné nebo hliníkové výplně běžně dostupné na trhu. Novinkou u dveří s profily Eforte je výplň s překrytím křídla až do rozměru 75 mm. Výsledkem je atraktivní design dveří s „úzkým“ vzhledem profilu dveří.
Dveřní systémy Inoutic nabízejí nejrůznější typy designu a širokou škálu barevNové hliníkové opláštění poskytuje perfektní vzhled při zachování všech předností plastového okna. Další výhodou jsou prakticky neomezené barevné varianty
 
Technologie pro design a funkčnost
Předností PVC profilů společnosti Inoutic je také široká paleta barev. Stříbrného hliníkového vzhledu lze docílit u okenních a dveřních profilů Eforte a Prestige exkluzivní povrchovou úpravou Titanium Plus, kdy se na rám aplikuje speciální fólie. Tato povrchová úprava otevírá nové možnosti, jak využít technický vzhled hliníkového okna, a přitom zachovat výhody oken plastových.
Druhou možností, jak dosáhnout atraktivního vzhledu hliníku při zachování všech předností plastového okna, je použití hliníkového opláštění. Opět ho lze použít jak pro okna, tak i dveře. Další výhodou je i prakticky neomezené barevné spektrum, přesně dle přání zákazníků. To umožňuje ještě snazší a dokonalejší sladění s architekturou stavby a jejího okolí.
Více informací o okenních a dveřních profilech získáte na www.inoutic.cz.

podle podkladů společnosti Inoutic/Deceuninck