Informace výrobců

Technologie GROHE – takhle vypadá moderní domácnost

Německá značka GROHE je předním světovým výrobcem sanitárního vybavení pro koupelny i kuchyně. Důležitými hodnotami, které zároveň tuto značku vystihují, jsou technologie, kvalita, design a udržitelný rozvoj. V rámci posilování zákaznické důvěry v tuto značku všechny produkty GROHE hrdě nosí označení Made in Germany. Během svého působení společnost získala více než 240 ocenění za design, a především inovativní technologie.

Špičkové vodovodní baterie

Většině z vás se možná při vyslovení názvu GROHE vybaví právě vodovodní baterie. Pro svou vysokou kvalitu, unikátní design a inovativní technologie jsou právem považovány za jedny z nejlepších na trhu. Hotové baterie jsou podrobovány testům, kde musí obstát nejen v zkoušce času, ale také funkčnosti, schopnosti ovládání a bezporuchovosti.

Kuchyňské baterie

I v moderní době, kdy myčky nahradily klasické ruční umývání, se stále neobejdeme bez dřezu a kuchyňských baterií. Značka GROHE díky svým technologiím posunula pomyslnou hranici a celkově také úroveň dřezových baterií o několik stupínků výše.

GROHE Blue®
Je libo perlivou vodu přímo z kohoutku? O to se postará páková baterie z řady GROHE Blue® Professional, která má v sobě zabudovaný filtr pro naprosto dokonalou chuť čisté svěží filtrované vody a také láhev plněnou CO₂, která zajišťuje sycení vody dle vašich preferencí od jemně perlivé po perlivou.

GROHE Red
„Červená“ řada kuchyňských baterií se zaměřuje na horkou vodu přímo z kohoutku. GROHE Red poskytuje komfort 100°C vody během 2 vteřin, tedy mnohem rychleji než při ohřevu vody v hrnci nebo rychlovarné konvici. Baterie je vybavená titanovým bojlerem o různých velikostech.

Technologie GROHE – takhle vypadá moderní domácnost

Snové sprchování

Dopřejte si místo v koupelně, které bude funkční a zároveň stylové. Série sprchových hlavic řady Grohe Tempesta disponují technologií GROHE DreamSpray®, která je symbolem výkonu, vzhledu a také praktických funkcí. Sofistikovaný systém představuje motor uvnitř sprchové hlavice, který neustále vhání vodu do každé jedné trysky zvlášť. Tím je zaručen maximální užitek z vašeho sprchování.

Zabezpečení domácnosti před vytopením

Prasklé potrubí, plesnivějící mokré stěny, vytopený byt. Noční můra každého z nás. I na tuto možnost GROHE myslelo. Systém GROHE Sense Guard je vyvinutý tak, aby v případě prasklého potrubí okamžitě uzavřel přívod vody ve vašem domově. To vše díky zabudovanému systému Aquablock. Systém můžete propojit se svým smartphonem, který vás v případě pohromy upozorní. Jako bonus vám aplikace nabízí kompletní přehled o vaší spotřebě vody, na konci roku už vás tedy nebude čekat nemilé překvapení v podobě účtů za vodu s astronomicky vysokými částkami.

Technologie GROHE – takhle vypadá moderní domácnost

Nový rozměr hygieny – sprchová toaleta

Jakmile ji jednou vyzkoušíte, nebudete už toužit po jiné. Řeč je o sprchové toaletě řady GROHE Sensia Arena. Toaleta obsahuje dvě samostatná ramena, která zajišťují dokonalou hygienu všech vašich intimních partií. Sprchová toaleta je šetrnější k vaší pokožce a nedráždí ji. Keramická glazura po celé ploše toalety je odolná proti usazování bakterií. Ovládání probíhá i přes aplikaci pro smartphony, kde si můžete vytvořit i vlastní personalizovaná nastavení.

Technologie GROHE – takhle vypadá moderní domácnost

Máme to, po čem toužíte

Zaujala vás některá technologie nebo konkrétní produkt? Na e-shopu Sanitino.cz najdete celou řadu výrobků značky GROHE. Stačí si jen vybrat. V sanitárním vybavení patří mezi nejlepší prodejce na trhu.

komerční prezentace