Informace výrobců

Univerzální pracovní oblečení do každého počasí

Pracujete venku po celý rok, ať už praští zima nebo naopak peče horké letní slunce? Nebo během dne často přebíháte mezi prostory s různými teplotami? Pak pro vás bude ideální vybavit svou skříň několika kousky univerzálního pracovního oblečení, které si můžete přizpůsobit aktuální teplotě prostředí, kde zrovna pracujete. Jaké jsou vaše možnosti?

Montérky 4v1

Toto je jeden z nejuniverzálnějších kousků na trhu. Jedná se o letní montérkové kalhoty EMERTON, které mají odepínatelné nohavice, lacl a kšandy. V jednom kousku oblečení se tak skrývají dlouhé montérky i kraťasy, s laclem nebo bez laclu, s kšandami či bez. A samozřejmě během dne můžete mezi jednotlivými variantami přecházet, takže chladná rána, horká poledne a proměnlivá odpoledne s přeháňkami vás už nezaskočí. Tyto montérky jsou vyrobeny ze 100% bavlny s gramáží 185 g/m2, díky čemuž jsou dostatečně pevné a odolné, přitom zajišťují prodyšnost i v horkém počasí. Nositele potěší také vyztužení nejčastěji namáhaných míst. Do zdvojené výztuže kapsy na kolenou je navíc možné vložit nákoleníky.

TIP: Všechny uvedené typy pracovních kalhot nakoupíte v e-shopu osvědčeného českého výrobce a prodejte pracovních oděvů.

Montérky 4v1 (zdroj: Brudra)

Kalhoty s odepínacími nohavicemi

Pokud je tato univerzalita pro váš až nepotřebná, můžete zvolit o chlup jednodušší kousek. Tyto pracovní kalhoty do pasu značky DESMAN jsou vyrobeny z lehké, a přitom odolné kombinace bavlny a polyesteru. Mají multifunkční kapsy a především odepínatelné nohavice, které oceníte při přechodech mezi prostory s různými teplotami. Z dlouhých montérek na letní kraťasy přejdete během několika vteřin. Jednoduché a přitom efektivní.

Kalhoty s odepínacími nohavicemi (zdroj: Brudra)

Kalhoty s odnímatelnými kapsami

Potřebujete během své práce mít po ruce různé druhy nářadí? Tyto pánské pracovní kalhoty do pasu mají několik prostorných kapes už v základu. Jsou to například kapsy s klopou na suchý zip na zadním díle a nákolenní kapsy ze zesíleného materiálu, do kterých můžete vložit kolenní výztuhy. Kromě toho ale můžete přední díl doplnit také velkými odnímatelnými kapsami, které můžete použít jen pro samotnou práci a poté je zase odložit. Výhodou těchto kalhot jsou také trojitě prošité zpevněné švy a upravitelná délka nohavic. Další skvělý univerzální pomocník do každé dílny!

TIP: Chcete o tyto pracovní kalhoty požádat svého zaměstnavatele? Přečtěte si, na co máte jako zaměstnanec nárok.

Kalhoty s odnímatelnými kapsami (zdroj: Brudra)

Montérková bunda s odnímatelnými rukávy

Univerzální a přizpůsobivé nemusí být jen kalhoty. Tato pracovní montérková bunda MAX je primárně určená pro zimní období, díky odepínatelným rukávům se ale skvěle hodí do chladnějších podzimních dnů, kdy ji využijete jako zateplenou vestu. Místo investice do několika kousků se tak můžete vybavit jen jedním a podle potřeby si jej upravovat. Bunda vyniká také pohodlným širokým střihem, nepromokavou úpravou, integrovanou kapucí v límci a hlubokými kapsami. Skvělá do každého počasí.

Montérková bunda s odnímatelnými rukávy (zdroj: Brudra)

Reflexní bunda 4v1

Naším posledním tipem je bunda TRIPURA, kterou využijete opravdu za každého počasí. Má totiž zateplenou podšívku, kterou můžete snadnou odepnout a získat tak tenkou a lehkou svrchní bundu. Zároveň je možné odepnout i rukávy, čímž vznikne pohodlná pracovní vesta. Díky těmto prvkům si můžete bundu přizpůsobit a navrstvit podle svých představ a být v teple ráno, přes den i v noci za všech možných teplot. Její výhodou je také voděodolnost a větruodolnost, podlepené švy a nastavitelné manžety na rukávech.

TIP: Pracovní bundy všech typů, barev, velikostí i vlastností si můžete objednat online z pohodlí domova.

Reflexní bunda 4v1 (zdroj: Brudra)

komerční prezentace