Informace výrobců

Velká posuvná střešní okna Solara Perspektiv

Využít plně potenciál podkrovních prostor a plochých střech je možné teprve s kvalitním návrhem střešního prosklení. Vizuální otevření prostoru vzbuzuje pocity volnosti a vzdušnosti, často se navíc spojuje s výhledy na střechy a věže města či do přírody.

Solara Perspektiv je zakázkově vyráběné odsuvné střešní prosklení. Celé plochy prosklení se odsouvají nad krytinu či nad fixně zasklenou část. Při zabudování nad úroveň podlahy lze okno využívat jako výstup na terasu.

Vzhledem k individuální výrobě na zakázku je velikost prosklení v kombinaci s pevně prosklenými díly téměř neomezená (závisí na možnostech konstrukce střechy). Solara Perspektiv nabízí patentovaný robustní systém posuvu z nerezové oceli, lehký a plynulý manuální posuv či ovládání na elektrický pohon, široký výběr skel, povrchové úpravy dřevěných rámů i materiálů vnějšího oplechování, integrovaný portál kování Siegenia se zajištěnou štěrbinovou ventilací.

podle podkladů firmy Solara, s. r. o.

Luxusní střešní prosklení Solara Perspektiv v jednom ze střešních bytů v Praze – trojsklo s protisluneční vrstvou SunCool Luxusní střešní prosklení Solara Perspektiv v jednom ze střešních bytů v Praze – trojsklo s protisluneční vrstvou SunCool Luxusní střešní prosklení Solara Perspektiv v jednom ze střešních bytů v Praze – trojsklo s protisluneční vrstvou SunCool Luxusní střešní prosklení Solara Perspektiv v jednom ze střešních bytů v Praze – trojsklo s protisluneční vrstvou SunCool