Fasádní pláště, Informace výrobců, Stavební chemie

Weber představuje novou kolekci fasádních barev

Na sezónu 2013 připravila firma Weber, přední tuzemský výrobce stavebních hmot, zcela novou kolekci fasádních barev, speciálně vyvinutou a určenou pro český trh – weber.color line 2013. Zajímavostí této moderní kolekce je právě její originalita a adresnost, kterými se odlišuje od jiných vzorkovnic na našem trhu.
Weber vychází z našeho českého prostředí, pro které je nová škála určena, z jeho zvláštností a historických souvislostí. Na vývoji barev, jednotlivých tónů i odstínů, spolupracovali přední čeští architekti a fasádnické firmy. Barevy jsou tak výsledkem dlouhodobého shromažďování údajů a názorů z praxe, se kterými pak pracovali přední firemní vývojáři. Paleta barev weber.color line 2013 je kolektivním dílem tvůrců – projektantů, architektů, realizačních firem a výrobních pracovníků, jaké nemá v ČR v této oblasti obdoby.
Nabídka barev odráží současné trendy, dlouhodobé tendence i historické pozadí našeho regionu. To jsou hlavní důvody, proč weber.color line 2013 působí shodně na profesionály i investory – velmi přívětivě a vstřícně.
Moderní barvy ale nejsou jen soustavou tónů a odstínů seřazených do určité vzorkovnice. Kvalitu barev určuje celá řada dalších faktorů, které sice nejsou vidět, ale jsou o to podstatnější. Je to například moderní výroba, která v případě barev weber.color line 2013 vychází z nejmodernějších technologických poznatků. Výrobce tak garantuje jejich špičkové vlastnosti. Součástí moderního pojetí výroby barev je i ohleduplnost k životnímu prostředí. Šetrný přístup je v tomto ohledu, ať už při výrobě nebo aplikaci fasádních barev, u značky Weber dlouhodobým standardem. Tak je tomu i u nové kolekce barev weber.color line 2013.
Kompletní vzorníky barev najdete ZDE.
podle podkladů divize WEBER Saint-Gobain Construction Products CZ, a. s.