Informace výrobců, Výplně otvorů

Zatemňující roleta ARF DreamWorks

Rolety ARF s motivem oblíbených pohádek jsou ideálním řešením pro podkrovní dětské pokojíčky. Mají všechny výhody standardní rolety ARF a navíc výjimečnou dekorativní funkci. Rolety s oblíbenými hrdiny vytvářejí fascinující atmosféru v dětském prostoru, ve kterém se nejmladší budou cítit skvěle nejen při svých hrách, ale i během učení a jejich tváře budou vždy vysmáté.

Dětský pokoj je specifické místo v každém domě, které si zaslouží naši zvláštní pozornost. Měl by být nejen funkční, ale především by se měl líbit nejmladším členům našich domácností. Zatemňující rolety chrání před slunečními paprsky a nahříváním místnosti, navíc dětem vytváří komfortní prostředí, a to jak pro jejich bezstarostné hry, tak i pro přípravu domácích úkolů, učení nebo relaxaci. Dokonce ani oblačné, deštivé počasí, či bouřky nebudou děsit děti, když zakryté okno bude přívětivé jejím očím a srdcím. Zařizování dětského pokojíčku společně s hrdiny z pohádek pro nejmenší se může stát fascinující kratochvílí a skvělou zábavou.

Společnost FAKRO pamatuje i na ty nejmenší, proto vytvořila nezapomenutelnou kolekci rolet DreamWorks. Díky postavičkám z filmů Trollové, Jak vycvičit draka, Kung Fu Panda či Tučňáci z Madagaskaru si může každé dítě do pokojíku pozvat svého oblíbeného hrdinu, který vždy vykouzlí úsměv na tvářích dětí.

Zatemňující roleta ARF DreamWorksZatemňující roleta ARF DreamWorks

Roleta ARF poskytuje velmi dobrou ochranu před slunečními paprsky. Jejím použitím můžete i při velmi slunných dnech dosáhnout celkového zatemnění místnosti ve chvílích, kdy potřebujete odpočívat a relaxovat. Roleta je vyrobena z elegantního, dekorativního materiálu, který nepropouští světlo. Je vybavena bočními vodicími lištami, které umožňují nastavení rolety v libovolné poloze a zatemnění interiéru.

Charakteristika:
– postupná regulace intenzity dopadajícího světla, až po úplné zatemnění místnosti,
– možnost vytažení rolety do požadované polohy, díky bočním vodicím lištám,
– ochrana před UV paprsky,
– částečná ochrana před slunečním teplem (Jako ochranu před horkem je nutno použít vnější markýzu.),
– omezení tepelných ztrát v topném období,
– snadné čištění,
– poskytuje pocit soukromí pro uživatele při celkovém zatažení rolety.

Roleta ARF DreamWorks je dostupná ve verzi s manuálním ovládáním. K ovládání rolety u výše osazených oken je určena univerzální tyč ZST.

podle podkladů společnosti FAKRO CZECH