Komerční prezentace

HSF System podporuje domácí region

Stavební společnost HSF System dlouhodobě podporuje v rámci svého CSR programu nadace, spolky a projekty, které pomáhají v Moravskoslezském kraji, kde společnost působí. V roce 2019 podpořila ostravská společnost místní kalendář fotografa Borise Rennera s názvem „Dřisty z klepača“, jehož výtěžek pak putoval na rehabilitaci dětí s dětskou mozkovou obrnou. Částku 50 000 korun společnost věnovala Mobilnímu hospici Ondrášek, který poskytuje odbornou paliativní péči. Zaměstnanci Ondrášku mohou i díky ní každý den pečovat o své pacienty a ti tak mohou strávit poslední období života obklopeni svými blízkými, v laskavém a milujícím prostředí.

Další podpořenou oblastí se stal volný čas, kde se HSF System zaměřil na cyklistiku v rámci sportovního seriálu Valachy Tour 2019. Stal se také partnerem unikátního vzdělávacího, kulturního a společenského centra, které vyrostlo v hojně navštěvované dominantě Ostravy, industriálním komplexu Dolních Vítkovic (DOV).

V neposlední řadě velkou váhu společnost přikládá vzdělávání a setkávání se s mladými talenty, a proto spolupořádala na Fakultě stavební VŠB-TU Ostrava dvě přednášky pro mladé stavaře. Setkání měla název Diskúterý s HSF System a byla zaměřena na teorii projektů a realitu výstavby, kde konkrétní příklady představovaly realizace pro společnosti Marlenka International a Roper Engineering. Studenti dále s odborníky z HSF System diskutovali o BIM (Building Information Modeling) neboli o projektování a výstavbě s využitím moderních nástrojů ve stavební společnosti. Také zjistili, proč používat elektronický stavební deník.

Společnost HSF System se bude v rámci CSR aktivit pomáhat potřebným také v roce 2020, kdy rovněž poskytne pomoc vybraným organizacím a projektům, které jinak těžko nacházejí podporu a finance nezbytné pro své fungování.

podle podkladů společnosti HSF System

Nové sídlo společnosti HSF System