Komerční prezentace

Inteligentní toaleta TECElux

Jistě znáte již z minulosti revoluční toaletu TECElux, která důmyslně ukrývá veškeré technologie za elegantní skleněnou deskou z bílého bezpečnostního skla a získala řadu ocenění od odborné veřejnosti, z nichž nejprestižnější je bezesporu udělení ceny „Red Dot Design Award“ v roce 2011. Na základě pozitivních ohlasů zákazníků, začala společnost TECE nabízet skleněnou desku také v černé barvě. 

Černá verze TECElux bude originálním prvkem ve vaší koupelně. Černé sklo vynikne jak na bílé stěně, tak i na jasných barevných zdech. TECElux v černé barvě přinese do vaší koupelny nádech elegance. Díky tomuto nevšednímu vzhledu toalety se stane vaše koupelna jedinečnou.

TECElux s bílým sklemTECElux s černým sklem

A kdo ještě nezná toaletu budoucnosti? Instalační systém TECElux je složen z inteligentního montážního rámu a designové skleněné krycí desky s integrovaným elektronickým ovládáním. Uživatel jednoduchým způsobem změní výšku celé toalety v rozsahu 8 cm, a to není vše! Přes instalovaný uhlíkový filtr jsou odsávány nepříjemné pachy přímo z klozetu. Elektronické dotykové ovládání tiše a úsporně spláchne. TECElux dokáže dodatečně nainstalovat jakoukoli sprchovací toaletu bez nutnosti stavebních úprav.

Možnost vhazování WC tablet do splachovací nádržky
Toaleta budoucnosti TECElux obsahuje také sadu pro vhazování WC tablet, která je velkým hitem dnešní doby. WC tablety zajišťují vaší toaletě stálou vůni a snižují riziko množení bakterií na keramickém klozetu. Díky sadě na vhazování tablet jsou již WC čističe a závěsné vůně do keramiky minulostí. Sada na vhazování je reálnou alternativou především pro klozety bez vnitřního okraje, protože zde není možné závěsné vůně uchytit. Tablety lze jednoduše vhazovat otvorem v revizním krytu po odklopení ovládacího tlačítka. Tableta se postupně rozpouští a po spláchnutí zůstane váš klozet svěží a čistý. Vkládání tablet je možné instalovat do všech předstěnových montážních prvků TECE a dokonce pro všechna ovládací tlačítka včetně těch, která jsou zapuštěná do obkladu.

Možnost vhazování WC tablet do splachovací nádržkyTECElux si oblíbí i vaše děti

Více informací o produktech na www.tece.cz.
podle podkladů firmy TECE