Komerční prezentace

Jak se staví rodinný dům se Skeletsystemem

Každá nová stavební technologie klade spousty otázek ohledně možností jejího použití a výhod. Mnohé z otázek, které vás napadnou při úvahách o stavbě z konstrukčního řešení Goldbeck Skeletsystem, zodpoví následující časosběrná videa ze stavby rodinného domu ve středních Čechách.

Investoři preferují stavbu nosné části rodinných domů z prefabrikovaných železobetonových dílců čím dál častěji. Skeletsystem je rychlá a spolehlivá metoda výstavby. Konstrukční a statické vlastnosti skeletu vytvářejí ideální základ pro dostavbu podle představ investora.

Jak se staví rodinný dům se Skeletsystemem

Stavba nosného skeletu a dokončení do fáze hrubé stavby trvaly přibližně patnáct pracovních dní. Konvenční stavění z cihlových systémů má řadu limitů, protože stěny plní i nosnou funkci. U konstrukčního řešení Skeletsystem může být stavba dokončena různými způsoby. Stěnové výplně mohou být z libovolného materiálu, pálených nebo vápenopískových cihel, skla, dřeva nebo například systémů suché výstavby, viz technické detaily takovéto kompozitní stavby

Nosná konstrukce Skeletsystem vytváří uvnitř domu rozsáhlý prostor s volnou dispozicí, kterou lze v budoucnu kdykoli měnit bez omezení nosnými prvky klasických staveb. Stejně tak lze měnit výplně jednotlivých obvodových stěn, případně dům snadno rozšířit. Skeletsystem se navíc stejně dobře uplatní na svažitých i rovinatých pozemcích, v případě malých staveb i rozsáhlejších projektů nebo architektonicky náročných budov.

První díl videa ze stavby rodinného domu ve středních Čechách dokumentuje stavbu samotného nosného skeletu domu na monolitických patkách, včetně instalace prefabrikovaného schodiště a montáže stropů.

1. díl videa: Stavba Skeletsystemu

Ve druhém díle videa se můžete podívat na vyzdívky, osazení oken a montáž krovu. Uvidíte především rychlost dokončení hrubé stavby v případě, že nosnou část zajišťuje konstrukce Skeletsystem.

2. díl videa: Vyzdívky, střecha, okna

Zaujala vás stavba ze Skeletsystemu? Podívejte se na naše webové stránky www.skeletsystem.cz.

Potřebujete poradit nebo konzultovat možnost stavby ze Skeletsystemu? Zavolejte na naši bezplatnou zákaznickou linku 800 33 11 99 nebo navštivte náš jednoduchý konfigurátor staveb konfigurátor Skeletsystem.

tisková zpráva firmy Godlbeck