Komerční prezentace

Jak si vede prodej bytů v Plzni

Plzeň je, co se životní úrovně měst týče, v České republice na předních příčkách. A není divu! Kulturní i sportovní akce jsou u nás téměř na denním pořádku. Plzeň je čistá, téměř bez kriminality a do přírody to máte, coby kamenem dohodil. Skvěle organizovaná dopravní infrastruktura městské hromadné dopravy navíc zajistí, že jste vy i vaše děti všude na čas a pohodlně. Občanská vybavenost města je jedna z nejlepších. Dostupná jsou nejrůznější zdravotnická zařízení, včetně těch soukromých, na úřad dojedete tramvají a obchody najdete na každém rohu. Co se týče škol, můžete pro děti vybírat mezi veřejnými i soukromými školami od mateřinek po univerzitní vzdělání. Plzni neschází ani Univerzita třetího věku.

Prodej bytů v Plzni má na starost PubecProdej bytů v Plzni má na starost Pubec

Prodej bytů v Plzni má na starost Pubec
Byty na prodej najdete v aktuální nabídce realitní kanceláře. Najdete byty v centru Plzně i byty na předměstí nebo v okolních menších městech. Cena ve městě je zpravidla o něco vyšší než cena bytů mimo krajské město. I tak jsou ale byty v Plzni cenově přijatelné a lákají rodiny s dětmi, stejně jako lidi cestující za prací, studenty a seniory.

Novostavby rostou jako houby po dešti
Právě teď si můžete zakoupit byt ze 3. etapy výstavby moderního bytového komplexu Unicity. Komfortní bydlení za rozumnou kupní cenu můžete vybírat na stránkách Realitní kanceláře Pubec v aktualizovaném katalogu bytů na prodej.

Prodáváte byt a nevíte jak na to?
Realitní kancelář Pubec je na trhu s realitami už 27 let.
Za tu dobu nasbírala nespočet zkušeností, stálých klientů a nepřenositelné know-how. Pokud se chystáte prodat nemovitost v Plzeňském kraji, nemůžete si vybrat lepší a profesionálnější služby. Kromě bezpečné finanční transakce Pubec nabízí kompletní právnické služby a vstřícný přístup ke všem klientům. Realitní kancelář inzeruje na nejnavštěvovanějších serverech, pomůže vám s oceněním nemovitosti i zprostředkováním kontaktu s kupcem. Prodej bytu nikdy nerealizujte přes více než jednu realitku, zbytečně byste na prodeji tratili.

tisková zpráva společnosti Realitní kancelář Pubec