Komerční prezentace

Lepíme společně – získejte penetraci zdarma od společnosti LB Cemix

Práce s Cemix programem pro lepení obkladů a dlažeb vás bude bavit. A to i díky nové možnosti získat dárek z letní nabídky odměn v celkové hodnotě více než 1 milión korun.

Získejte penetraci zdarma
Říká se, že na obkladech se pozná práce profesionála. I ty nejkrásnější obklady a dlažby ztrácí svůj půvab, když špatně drží, odpadávají nebo jsou dokonce křivě položené. A základem úspěchu je dokonale rovný, čistý a penetrovaný podklad. Správný fachman by neměl podceňovat význam penetrace a měl by se držet doporučených postupů a materiálů v systémových řešeních. Od společnosti LB Cemix přitom můžete získat penetraci zcela zdarma. Ke každým 6 pytlům lepidla zakoupeným od 1. 7. do 31. 8. 2017 získáte ve vybraných stavebninách 5kg balení Cemix Penetrace hloubkové!

Jaké jsou hlavní výhody Penetrace hloubkové?
– podporuje systémové řešení Cemix,
– zlepšuje komfort práce a kvalitu díla,
– vhodná pod všechny hydroizolační stěrky Cemix.

Losování o atraktivní ceny
Za nákup lepidel od značky Cemix ale můžete získat ještě více. Každý měsíc se losuje 10 cyklodresů, 10 powerbank a 5 sad nářadí. Jaké jsou podmínky? Do slosování o atraktivní ceny se může přihlásit každý fachman či kutil, který učiní jednorázový nákup akčních materiálů v hodnotě nad 10 000 Kč. Podrobná pravidla akce si můžete přečíst zde.

Zkuste štěstí ještě potřetí
Jste na svou realizaci koupelny, kuchyně či jiného obkladačského díla patřičně hrdí? Zašlete nám ji a zkuste štěstí. Třeba i vy získáte jeden ze tří mobilních telefonů značky CAT.

Přihlaste svůj referenční projekt od 15. 7. na www.fachmanklub.cz!

Letní slevové akce LB Cemix

podle podkladů společnosti LB Cemix