Komerční prezentace

Lze nakoupit materiál a vybavení levněji?

Ano. Materiál a vybavení je levnější, než si myslíte. Nemusíte zbytečně utrácet, ale můžete nakupovat opravdu výhodně. Pokud na mezinárodním online tržišti pro firmy – merXu uskutečníte nákup, provozovatel vám na účet vrátí až 20 % zaplacené částky.

Kdo a proč to platí? Když je něco až příliš výhodné nebo zadarmo, přirozeně začneme být podezíraví. Samozřejmě, merXu se snaží přilákat maximum registrovaných uživatelů a nabízí mimořádné akce a slevy. Kdo to platí? Tyto výhody jsou možné díky investorům, kteří věří, že se jim investované peníze jednou bohatě vrátí. Až jednou ke zpoplatnění prováděných transakcí dojde, pokud se vám to nebude líbit, prostě přestanete merXu využívat. Zakladatelé ale věří, že kdo si merXu jednou vyzkouší, bude tak nadšený, že pár desítek korun za možnost mezinárodního obchodování rád oželí.

Když doporučíte firmu, vyděláte na tom oba. Současně začátkem března odstartovala i akce na doporučení od stávajících uživatelů. Doporučující i doporučená strana mohou dostat jednorázový bonus. Merxu dokonce odměňuje za každý obchod, který doporučená firma u doporučujícího na merXu zrealizuje namísto konvenčního obchodování přes e-mail nebo telefon. Obě obchodující strany si tak ověří, jak snadno se na merXu obchod uzavírá. Tržiště totiž zajišťuje i automatický překlad produktů a služeb do všech potřebných jazyků.

Samozřejmě merXu nabízí mnohem více než pouze finanční bonusy, ale to si musí každý uživatel vyzkoušet a ověřit na vlastní kůži. Na jednom místě tu lze nakoupit materiál, výrobní prostředky, služby nebo zadat poptávku na zboží či služby.

Registrace, obchodování i doprava zdarma

Po expanzi do Německa se z merXu stala skutečně silná platforma s působností téměř v celé Evropě. Tržiště je dostupné na webových stránkách www.merxu.com a jeho použití je zcela zdarma, jak pro registraci, tak provádění transakcí.

Mezi další bonusy, kterými merXu pomáhá firmám zvyšovat konkurenceschopnost, patří doprava zdarma u všech transakcí včetně zahraničních. Výrobky je možné nakoupit ve velkoobchodním i maloobchodním množství a také přes hromadné transakce nebo prostřednictvím již zmíněné poptávky.

Za zkoušku nic nedáte, tak proč nezačít obchodovat mezinárodně a online? Za tržištěm merXu stojí zakladatel webu Aukro.cz, Václav Liška. To je dost solidní důvod, proč věřit tomu, že se z merXu stane nový standard obchodování. Na merxu se již sešly desetitisíce nakupujících a prodávajících. Proč nebýt mezi nimi?

podle podkladů společnosti Merxu