Komerční prezentace, Stavební technika

Nejlepší servis a nabídka pracovních plošin? V moderní centrále ROTHLEHNER

Každá stavba či každý prostor má svůj specifický charakter, který je třeba při jeho obsluhování brát v potaz. Česká firma ROTHLEHNER dodává pracovní plošiny pro různé účely na český a slovenský trh již 25 let, a nabízí proto kvalitní servisní zázemí i dlouhodobé vztahy se svými dodavateli i zákazníky. Tuzemský trh seznámila s německým know-how bezpečné práce ve výškách a pravidelně se podílí na utváření zdejších norem práce. Jejich koncepce zahrnuje co největší flexibilitu ve výběru a montáži jednotlivých strojů.

Konstrukce budov
Pro stavbu skeletu skladových komplexů dodává společnost ROTHLEHNER nejčastěji terénní kloubové a teleskopické plošiny. Dosáhnou do pracovní výšky až přes čtyřicet metrů, zároveň si zachovávají stabilitu a výkonnost. Pro dokončovací práce můžete využít i nabídku přívěsných plošin.

Plošiny pro opláštění
Co se týká oplášťování budov, nabízí Rothlehner především nůžkové terénní plošiny, které se využívají hlavně u halových budov. V konečné fázi se vám mohou hodit také přívěsné plošiny, nebo pásové stroje.

Údržba v provozu
Plošiny pro práci v interiérech, jako jsou sklady a výrobní haly, musí mít kombinaci výkonnosti s kompaktností. Těmto požadavkům nejlépe vyhovují samohybné kloubové, nůžkové a sloupové stroje. Při výběru interiérové plošiny berte vždy v potaz úzké průjezdy, nosnost podlah a manipulaci.

Pracovní plošina E320PXJ – kloubovo teleskopická plošina s JIB ramenem pro montáž na podvozek nad 7,5 tPracovní plošina E140P – ploubovo teleskopická plošina pro montáž na podvozek od 3,2 t

Plošina E170TJV na podvozku Iveco Daily 65C21 – pracovní výška 17,0 m; stranový dosah 6 m se zátěží 220 kg v koši; nosnost koše 220 kg, hmotnost 5000 kgPracovní plošina B200PX na podvozku Iveco 6 t CNG – pracovní výška 20,3 m; stranový dosah 8,7 m se zátěží 300 kg v koši; nosnost koše 300 kg; hmotnost 6000 kg

Komunální služby na míru
Specifické vlastnosti mají údržbové vozy komunálních služeb. Pro tyto účely firma ROTHLEHNER navrhla a zhotovila mnoho autoplošin. Montáže nástaveb společnost provádí v České republice již 21 let, díky čemuž má možnost veškerou výrobu sledovat a lépe vycházet vstříc jakýmkoli specifickým požadavkům zákazníků.

Autoplošiny jsou vhodné pro údržbu veřejného osvětlení a dopravního značení, zeleně, pro správu obecního majetku a další údržbu veřejných prostor. Díky velkému výběru použitých silničních podvozků jako např. Ford, Nissan, Iveco, Peugeot, Mercedes Benz, MAN nebo terénních podvozků s náhony 4×4 si můžete zvolit optimální kombinaci pracovní výšky, hmotnosti, druhu pohonu a průjezdnosti.

Prohlédněte si konkrétní realizace montážních plošin pro různé klienty, kteří se zabývají například elektromontážními pracemi, či údržbou veřejného osvětlení a městského mobiliáře.

Servisní centrum
Ať už se jedná o stroj, který pracuje na stavbě, nebo o samohybnou plošinu obsluhující sklad, společnost ROTHLEHNER při případném poškození zajistí servis i náhradní pracovní vůz. Protože firma sází na partnerskou kartu ve vztazích s ostatními půjčovnami, pomohla již s vybudováním mnoha podniků a disponuje širokým výběrem plošin k zapůjčení.

Poraďte se o výběru správné pracovní plošiny v nejmodernějším servisním středisku pracovních plošin ve střední Evropě v Praze Horních Počernicích, které disponuje také 10 servisními vozidly a skladem s několika tisíci náhradními díly.

tisková zpráva společnosti ROTHLEHNER