Komerční prezentace, Stavitel

Pohodlné a praktické oblečení i na zkoušku

Zkušební nabídka usnadňuje firmám vstup do systému pracovního oblečení, říká Michal Šubrt, vedoucí prodeje společnosti MEWA, která se svými 42 pobočkami zásobuje podniky po celé Evropě pracovním a ochranným oblečením, čisticími utěrkami pro průmyslové využití, rohožemi, ale i kompletním systémem služeb pro čištění součástek.

Michal Šubrt: Na základě osobních rozhovorů se mi ukázalo, že některé podniky by služby v oblasti pracovního oblečení nejdříve rádi otestovaliPohodlné a praktické oblečení i na zkoušku

Můžete popsat produktové portfolio společnosti MEWA a její služby pro zákazníky?
Společnost MEWA, založená v roce 1908, je v současnosti jedním z předních poskytovatelů v oblasti textilního managementu. K nabídce služeb pro zákazníky nepatří jen kompletní zásobování čisticími utěrkami, ale také promyšlená koncepce komplexního poskytování služeb v oblasti pracovních oděvů. Oblečení pro práci v průmyslu a řemeslu připravíme, přivezeme, vyzvedneme, vyčistíme a opravíme ve sjednaných intervalech. MEWA přitom obléká firmy všech velikostí, od malé dílny na rohu až po velký průmyslový podnik.

V České republice nabízíte od nedávna služby v oblasti pracovního oblečení také na „zkoušku“. Co k tomu společnost MEWA přimělo?
Jako vedoucí prodeje jsem nejen v přímém kontaktu se zákazníky, kteří náš systém pracovního oblečení již znají, ale také se společnostmi, které zatím využívají pouze náš systém čisticích utěrek nebo které služeb společnosti MEWA ještě nevyužívají vůbec. Na základě rozhovorů se ukázalo, že některé podniky by služby v oblasti pracovního oblečení nejdříve rádi otestovali, aby se tak mohli přesvědčit o jejich výhodách. Proto nám záleží na tom, aby ti, kteří se zatím neodvážili využít profesionálního dodavatele v oblasti textilu, mohli nabídku pracovního oblečení společnosti MEWA na krátkou smluvní dobu zcela nezávazně otestovat a osobně se přesvědčit o výhodách. Společnosti, které textilní management společnosti MEWA přesvědčil, mohou kdykoli přejít na kompletní služby.

A jak to funguje v praxi?
Pro toto „oťukávání“ nabídky kompletních služeb po dobu minimálně tří měsíců vybrala MEWA dvě moderní a rozmanité kolekce. Nošené oblečení v pravidelných intervalech vyzvedneme, vypereme a opravíme a opět přivezeme. MEWA PERFORMANCE: Moderní dvoubarevná kolekce pro pravé řemeslníky nabízí promyšlené detaily jako je vyztužení materiálem Cordura v oblasti lokte a kolene, reflexní nášivky a kolenní kapsy. MEWA PERFORMANCE přesvědčí nejen svou robustní a odolnou kvalitou tkaniny, ale také svým vzhledem. Druhou kolekcí je MEWA TWINSTAR. Nezaměnitelná kolekce pro práci v průmyslu a řemeslech je vhodná pro mnoho oblastí. Oslovující optika, pohodlné provedení střihu, materiál příjemný na kůži a funkční detaily i řešení kapes garantují výrazně větší volnost pohybu a nejlepší pohodlí při nošení. Obě kolekce sestávající z bund, kalhot, montérek s laclem, kombinéz a Basics polotriček zajišťují perfektní symbiózu optiky a pohodlí.

Jaké možnosti vybavení mají podniky ve zkušebním období k dispozici?
Na počátku spolupráce je individuální poradenství: zaměstnanci společnosti MEWA zjistí spolu se zákazníkem individuální potřebu textilií. V rámci uvedených dvou kolekcí má zákazník na výběr různé balíčky vybavení. Zkušební nabídka má vstupní charakter do světa společnosti MEWA. Na přání je možné systém kdykoli rozšířit – firemním logem, jmenovkami a dalšími kolekcemi a barvami.

kor