Ekonomika, Komerční prezentace, Stavitel

Pyramida na Moravě? Ano, je to možné!

Nikde jste neviděli pyramidy naživo? Teď už nemusíte jezdit do Egypta, pyramidy přišly k nám do České republiky – přesněji na Moravu! Šokující odhalení PRVNÍ PYRAMIDY na Moravě proběhne již toto léto! PRVNÍ CHODSKÁ, výrobní divize TESARIO, společně s Českou Miss Earth a televizní moderátorkou Monikou Leovou vás všechny srdečně zvou ve čtvrtek 24. července 2014 od 14 h na pobočku PRVNÍ CHODSKÉ ve Vysokých Popovicích, kterou najdete necelých 30 km od Brna.

Už jste někdy viděli kombinaci pánských pracovních oděvů a dámských bikin na krásných ženách? Tak to si rozhodně nenechte ujít naši netradiční módní přehlídku, která bude součástí tohoto „pyramidového odhalení“! Jako další bod programu je pro vás připravena dřevorubecká show pod taktovkou vicemistra světa Martina Komárka, zápis největší pálené tašky v ČR do České Guinnessovky a mnoho dalšího. Součástí budou i diskuse odborníků na téma „vazníkový krov“, protože to je to, oč tu běží!
Řeč je o příhradových střešních vaznících – velký zastřešovací hit současné doby – mezi jejichž výrobce a dodavatele patří i PRVNÍ CHODSKÁ s. r. o. se svojí výrobní divizí TESARIO. Toto řešení nabízí velké množství výhod proti klasickému střešnímu krovu. Vazníky jsou také lehčí a tím pádem i jejich montáž je daleko rychlejší. Zároveň se spotřebuje méně řeziva. Výhodou jsou i velké rozpětí konstrukcí, které mohou dosáhnout až čtyřiceti metrů! Velkým kladem je i více možností zastřešení libovolných půdorysů. Velmi důležitá je však též výrazná úspora ceny. Vazníky mohou být až o 40 % levnější oproti klasickému krovu!
 
Toto všechno a mnoho dalšího se dozvíte a hlavně zažijete jen u nás, na šokujícím odhalení PRVNÍ PYRAMIDY na Moravě! Program bude bohatý, jídla, pití dost a dost, takže neváhejte a dorazte 24. července do Vysokých Popovic!
podle podkladů firmy PRVNÍ CHODSKÁ s. r. o.